Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Kerékpár kézitáska Suzy Mini No.82 Dušana Rapošová / Karolína Kytka

Márka: Dara bags Kód: mDB0683

további információk

Alkatrész színe: ezüst
A heveder hossza:
132 cm
A szíj szélessége: 2,5 cm
Belső bemenet: 16 cm
Maxim terhelés: 1 kg
Megjegyzés: Mivel mindegyik kézitáska egyedileg készül, a kézitáska jellemezhető úgy, hogy a mintát a tüzelt darabhoz képest elmozdítja (a minta megmarad)

Paraméterek

Alapszínek
sokszínű
Kézitáska / Táska mérete
S - A6-os méret is elfér benne
Anyag
poliészter - műbőr
Minta
virágok
A rögzítőelem típusa
cipzár
Méret
22 x 25 cm

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Dara bags

A dizájner tervezője és tervezője, Darina Hubackova szerette volna átadni kreativitását, és a tehetségét valami különlegesre akarta lenyúlni.

Több

A dizájner tervezője és tervezője, Darina Hubackova szerette volna átadni kreativitását, és a tehetségét valami különlegesre akarta lenyúlni.

Dara bags
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc