Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ultra nedvszívó menstruációs bugyi

Márka: Saforelle
A Saforelle menstruációs bugyi biztonságot, kényelmet és megbízhatóságot nyújt a menstruáció alatt. Bőrgyógyászatilag tesztelték, egészségre ártalmatlan és nagyon diszkrét- a vastagságuk megegyezik a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (5):
Több
Válasszon másik változatot

Leírás

A Saforelle menstruációs bugyi biztonságot, kényelmet és megbízhatóságot nyújt a menstruáció alatt. Bőrgyógyászatilag tesztelték, egészségre ártalmatlan és nagyon diszkrét- a vastagságuk megegyezik a szokásos bugyival, kb. 3 mm. Nedvszívó képességük megegyezik 3 tamponnal.

A mosható bugyi nemcsak menstruációra alkalmas. Ugyancsak biztonsági eszközként szolgál a nagyon súlyos menstruációkor vagy biztonsági eszközként a várható ciklus előtt. A vizeletinkontinenciában szenvedő nők is értékelni fogják. Kényelmüknek és funkcionalitásuknak köszönhetően csodálatos választás a sportolók számára.

A menstruációs bugyi élettartama legfeljebb 100 mosási ciklus, így kíméli a környezetet és ezenkívül megspórolja a pénzét. A pamut összetétele organikus, az Oeko Tex tanúsítja.

A többrétegű textil technológia megakadályozza a kellemetlen szagokat és nedvességet.

Hitelesített bio pamut, ultra nedvszívó rész.

Az első használat előtt 40 ° C-on mossa ki. Ne használjon öblítőt, ne vasalja, mossa elő hideg vízben, majd tegye a mosógépbe a mosási ciklusra.

Kínálatunkban egyéb menstruációs kiegészítőket is megtalál.
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc