Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Márka
+ -

Beurer
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Férfiaknak Beurer

A cég Beurer ünnepli a születésnapját 90 éves, mivel a létesítmény Ulm, Németország. Az első napokban elsősorban csak elektromos fűtés szőnyeg és párna. Azóta folyamatosan bővíti termékpalettáját.

 

Elejétől Beurer vezérelvéül: a hosszú távú siker csak akkor biztosítható az innováció és megingathatatlan erőfeszítést hogy hozzon létre egy új termék ezen a területen. Ennek alapján a hosszú távú beruházások a kutatás és fejlesztés ezen a területen, ezek együtt a fejlődés elemzését a célpiac Beurer annak átfogó portfolióját egészségügyi termékeket gyártó és jólétét.

A mai termékskála-jének több mint 120 féle termék, beleértve glukoměrů, mérőeszközök, telpměrů, elektromos takaró, fürdőszobai és konyhai mérlegek, talpmasszázs, inhaláló és karórák pulsměrem.

Beurer sikeresen terjeszkedik Európában. 1992-ben épült, a gyártósor közé tartozik. 2004 óta tökéletesen működik leányvállalata.

Január 1-jétől 2017. minden termék a márka Beurer 3 év garancia érvényesítéséhez.

Kiválasztott szűrők:
Beurer×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

40 termék

Rendezés szerint:

Fel