Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
 

+Szűrő eltávolítása

Férfiaknak

Márka
+ -

Michael Kors
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Ár
+ -

Ft Ft

OdDoFt

Elrejteni

Törlés

Férfiaknak Michael Kors

Michael Kors az egyik legdivatosabb alkotó, aki szó szerint a divatban él. New York-ban végzett a Fashion Institute of Technology-tól, és csak 19 éves korában tervezte első gyűjteményét. Ezt követően a Celine márka kreatív igazgatójaként kezdett dolgozni. Érdeklődött egy olyan női gyűjtemény, aki szép és eredeti modelleket ajánlott fel. 2002 óta férfiak is. 2003-ban Michael Kors kezdte saját márkanév alatt létrehozni.

A megkülönböztető divat mellett a márka rengeteg divatkészletet is kínál, mint Michael Kors táskák, Michael Kors órák, Michael Kors cipők vagy Michael Kors parfümök, amelyek eddig több mint 30-ot tettek ki. A legnépszerűbb illatok közül a Michael Kors Sexy Amber, amely csábító kompozíciót kínál, amely szantálfa és fehér virágok kombinációjából áll. Divatja és tartozékai megfelelnek a legigényesebb vásárlók igényeinek is. Stílusa egyedülálló, kifinomult és eredeti, ezért ad divatirányzatokat. Ruhái szintén népszerűek a híres hollywoodi csillagokkal.

Kiválasztott szűrők:
Michael Kors×
Szűrők törlése

+-Szűrő eltávolítása

4 termék

Rendezés szerint:

Fel