Hogyan is néz ki a férfiak klubja?

A nők kozmetikushoz, fodrászhoz és körmöshöz  járnak... De hova járjanak a férfiak? Nem máshova, mint a barber shopba. Elmehet kényelemben megigazíttatni szakállát, levágatni haját, meginni egy finom italt, barátságosan elbeszélgetni tipikus férfi témákról, nagyszerű pihenésnek tűnik, ugye? 

A férfi borbélynak hosszú hagyománya van, képzeljen el egy tipikus amerikai üzletet, a múlt század harmincas éveit, egy férfit kötényben és borotvával. Még Magyarországon is voltak, de az idő múlásával valahogy eltűntek.

Talán már Ön is észrevette, hogy ez a hagyomány újra életre kelt. Az  utcákon (és nemcsak a fővárosokban) megjelentek olyan üzletek, amelyekben a férfiak férfiaknak igazítják és vágják hajukat, szakállukat. A barber shop alapvetően egy olyan férfi klub, ahova a férfiak relaxálni járnak és ahova a nőnek tilos belépni (kivéve akkor, ha ajándékutalványt szeretne vásárolni férjének, testvérének vagy akár barátjának) :-)

Gyöngy karkötő IV.
Akciók kóddal
Troli
Gyöngy karkötő IV.
már holnapután Önnél
Fahrenheit - EDT
Előnyös
Dior
Fahrenheit - EDT
már holnapután Önnél

Speciális ápolás a férfiak számára

A férfi fodrász szalon kibővítésével együtt a férfi kozmetikumok is megjelentek, és végre felbukkantak a speciális szerkentyűk közvetlenül a férfi haj és szakáll ápolására.

Ha azt szeretné, hogy az új frizurája és szakálla megtartsa formáját, és hogy sokáig tökéletesen nézzen ki, akkor rendszeres ápolásra van szükség. Szerencsére számos minőségi márka létezik, amely mindenről gondoskodik. Az egyik ilyen márka az American Crew, amelyet közvetlenül a férfiaknak készítettek. Lehet szó akár a bőr nyugtatásáról borotválkozás után, vagy a frizura rögzítéséről, vagy ha azt szeretné, hogy a szakálla fényesebb és puhább tapintású legyen...

Bár nem lehet hangosan kimondani, de még a férfiak is szeretnek szépen kinézni, és külsejükről gondoskodni :-) 

Respect - EDT
David Beckham
Respect - EDT
már holnapután Önnél

Egy másik úr a borotválkozásra

Valaki előnyben részesíti az ápolt szakállt, mások a bajuszt, vagy a frissen borotvált arcot. Ha nem érkezik minden reggel megigazítani szakállát, akkor a barber shop lehet az ideális megoldás.

És ráadásul - függetlenül a kortól, foglalkozástól a barber shopban egymás mellé ülhet egy 15 éves fiú, elfoglalt üzletember és egy kézműves is. Megisznak együtt egy finom italt, elbeszélgetnek az életről és emellett egy baráti társaság átalakítja Önt úgy, hogy még a feleségek és barátnők is elcsodálkoznak majd, hogy milyen hollywoodi csillag tért haza :-)  

Szakáll, ing és tetoválás

És milyen divat illik a szakállas férfiaknak? Eleve hozzájuk tartozik a tetoválás, kockás ing és a vászoncipő. Gyakran viselnek sötétebb színeket, baseball sapkát, sapkát, kényelmes pólót.  És milyen kiegészítők tetszenek nekik? Nyáron biztosan nem találkoznak velük feltűnő napszemüveg nélkül, elengedhetetlen számukra a sportos-elegáns óra és a praktikus hátizsák, függetlenül attól, hogy kirándulni készülnek-e, vagy  úton vannak a barátokhoz. 

A legfontosabb még mindig ugyanaz -  fő, hogy önmaga legyen. Akár hosszú szakállal, vagy frissen borotvált arccal.

For Men Intense - EDP TESZTER
Bentley
For Men Intense - EDP TESZTER
jelenleg nem elérhető
Bőr karkötő férfiaknak DCFB50030300
-61 %Kiárusítás
Dici Milano
Bőr karkötő férfiaknak DCFB50030300
már holnapután Önnél