Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

A táncparkett királynője

Rumba, polka, keringő, neked melyik tánc a kedvenced? Ez a kérdés az éppen aktuális báli szezon kapcsán különösen helyénvaló. A báli szezonhoz szorosan kapcsolódik a tánc, a ruhák, az ékszerek, a smink és a varázscipellő. Táncold át velünk az új fashion story-t. Partnered és tánctanárod Lilla, a hivatásos táncosnő lesz. Hölgyeim és uraim, kérem, mindenki válasszon táncpartnert, kezdődik a táncóránk.

Lilla, a bájos táncosnő kiskora óta táncol. Az emberek gyakran azt mondják róla, hogy úgy néz ki, mint egy balerina. Annak ellenére, hogy inkább standard táncok táncosnőjének gondolnád, az ő szíve a latin ritmusokért dobog. Hivatásos táncosként számos díjat nyert már, de pillanatnyilag nem versenyez. Jelenleg tánctanárként és musical táncosként dolgozik.

A hivatásos táncosnő ruhatára


Csipke, szegélyek, színpompás színek és kiegészítők. Talán nem túl nehéz elképzelni egy táncosnő sokszínű ruhatárát. Minden fellépés, és minden táncverseny új ruhakölteményt igényel. Lilla elárulta nekünk, hogy az ilyen csodálatos ruhák tárolására külön helységet alakított ki. A sok-sok versenyév alatt hihetetlen mennyiségű ruha gyűlt össze. Melyik Lilla kedvenc színe? Talán azért, mert a versenyre tervezett ruhák minden lehetséges színben pompáznak, örül, ha klasszikus stílusú fekete ruhát viselhet.

Bálokra gyakran választ egyszerű ruhát, melyet különleges ékszerrel próbál feldobni. Mikor máskor lenne itt az ideje, hogy elővegye a csillogó kincseket, melyeket az ékszerdoboza rejteget. :-) Egy ilyen eseményen helye van a fényűző kiegészítőknek, ámbár tudni kell őket viselni és megfelelően variálni. Amikor Lilla feltűnő fülbevalót választ, akkor azt egy minimalista nyaklánccal és apró függővel egészíti ki. Ha pedig egy látványos nyakéket visel, azt egy gyengéd fülbevalóval kombinálja. Ezek amolyan íratlan szabályok, melyeket érdemes megjegyezni.


Egy mutatós borítéktáska és a megfelelő lábbeli a tökéletes megjelenés, valamint a báli szezon elengedhetetlen elemei közé tartozik. Itt is érvényes a mondás, mely szerint a kevesebb néha több. A mi ruhaválasztásunk lehetővé teszi, hogy egy különleges, fekete színű, rojtokkal díszített kézitáskával egészítsük ki.

Ami a "kinti" cipőt illeti, válasszunk olyan modellt, amely maximális kényelmet biztosít. A magassarkú körömcipőben eltöltött est után lábaid megérdemlik a kényeztetést. Mi Lillának egy alacsony sarkú bokacsizmát választottunk. Az elegáns, púderrózsaszín kabát pedig már csak hab a tortán, íme a tökéletes megjelenés létrejött!

Kedvenc kozmetikai termékek


A színészek és a táncosok bőre általában nagy terhelésnek van kitéve. A gyakori és a változó sminkelés sokszor problémás bőrt eredményez, ezért ügyelni kell arra, hogy ne feledkezzünk meg az arcbőr megfelelő tisztításáról. Lilla ezért is megragad minden alkalmat, amikor nincs szüksége sminkre, ilyenkor a természetes, smink nélküli megjelenést részesíti előnyben. De mint minden nőnek, neki is van egy kozmetikai táskája, amelyben a kedvenc szempillaspirál, korrektor, púder és a tökéletes ajakrúzs kapott helyet. Az ő esetében a minőségi hajápoló készítményekre is oda kell figyelni, mert a színházban gyakran viselnek parókát, amely megterheli a hajat. Választása a Kérastase regeneráló termékekre esett.

Van olyan barátod, aki kimagasló teljesítményre képes a táncparketten? Oszd meg vele az öltözködési tanácsainkat.