Törekedjünk a harmóniára. Ez minden reggel eszedbe jut, mikor a nyitott gardrób előtt állva azon gondolkodsz, aznap éppen mit vegyél fel. Majd, ha már hetedszerre átöltöztél, akkor tudod, hogy sikerült megtalálnod a megfelelő ruhaösszeállítást. Megvan a nyertes összeállítás! :-) Hát igen, de valami még mindig hiányzik. Ahogy minden műalkotásnak, úgy a megjelenésednek is szüksége van egy kis hangolásra, azaz díszítésre, ékszerekre. Ezt pedig egy tökéletes ékszer, vagy egy stílusos óra segítségével könnyen megteheted!

 

Minden nő számára más a természetes. Vannak olyan hölgyek, akik ékszer nélkül úgy érzik, mintha hiányos lenne az öltözékük, vannak azonban olyanok is, akik a jegygyűrűvel és egy apró fülbevalóval is küszködnek. Nem létezik általános szabály arra, hogy viseljük az ékszereket, még ha ezt a divat stylist és a divat blogok az ellenkezőjét állítják. Egy egyszerű tanács: hord mindig azt, amiben jól érzed magad. Kedveled a kör-fülbevalókat? Akkor viseld minden nap!

 

 

 

Az időtálló klasszikus darabokkal nem tudsz semmit elrontani. Éppen úgy, ahogy a gardróbjában egy fekete koktélruha, egyenes farmer vagy fehér ing, az ékszerdobozodból sem hiányozhatnak örökérvényű darabok. Ide tartoznak olyan darabok, mint a klasszikus bedugós fülbevaló, a gyöngy nyaklánc és a köves gyűrű. A Calvin Klein azok közé a márkák közé tartozik, amely tiszteli a klasszikus elegancia letisztult megjelenését.

 

 

 

Kombinálni a kiegészítőket olyan, mint fűszerezni az ételt. Van amikor még valami hiányzik, de ha túlzásba visszük, akkor… Azt mondhatjuk, hogy a kevesebb, az néha több, mert a több már gyakran túl sok. Próbáld meg úgy kombinálni az órákat, hogy legalább a gyűrűkkel és a karkötővel összhangban legyenek. Az a felfogás, hogy csak órát, vagy csak karkötőt viselhetsz, már régen érvényét vesztette. Éppen ellenkezőleg. Egy stílusos, fém vagy bőr óraszíjjal rendelkező órát jól kiegészíti a karperec. Egy tökéletesen elegendő.

 

 

 

A karóra az életszínvonal jelképe. A stylistok azt állítják, hogy az alapján milyen órát viselsz megtudják állapítani, hogy milyen ember vagy. Szerintünk ez egy kissé nagyképű kijelentés, de meghagyjuk nekik. Kiváltkép a férfiak és az üzlet világában a karóra státuszszimbólum, bár inkább a fizetés összegét, mint az illető jellemét jelképezi… A hölgyeknél ez sokkal egyszerűbb. Olyan órát hordunk, amely illik a kedvenc stílusunkhoz, ékszereinkhez, de akár olyat is, amelyet a kedvenc divatikonunk visel. A kézitáska és a fülbevaló mellett ez is egy nagyon fontos kiegészítő. Nos, egyértelmű, hogy a mi helyzetünk sokkal egyszerűbb.

Népszerű darabok

 

 

 

 

A MI TIPPÜNK: Hogy válasszak nyakláncot?

 

Szereted a nyakláncokat, de nem vagy biztos benne, hogy jól választottál? A nyakláncoknál fontos az alkalom és a ruhaösszeállítás. Az egyszerű szabály szerint a nyaklánc formájának a nyakkivágás formáját kellene követnie. Tehát a környakláncot a köralakú és a csónaknyak kivágáshoz viseljük, a medállal kiegészített nyakláncokat pedig V-kivágású ruhákhoz. A hosszú nyakláncokat garbókhoz, pulóverekhez, vagy az ünnepélyes eseményeken a mély kivágású ruhákhoz vegyük fel. A nyaklánc hosszát és típusát a nyakhoz viszonyítva is kiválaszthatjuk. Minél rövidebb és szűkebb a nyaklánc, annál jobban optikailag kurtítja a nyakat. Ha szeretnénk a nyakat optikailag meghosszabbítani, akkor hosszabb, „V” alakú nyakláncot válasszunk.​​​​​​​