Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

 

Azt kérdezed, hogy mi volt a 2020-as év legmenőbb terméke?

 

Ülj le kényelmesen, bemutatjuk neked azokat a legkelendőbb darabokat, amelyek az elmúlt évet a húszas évek jegyében uralták.

 

 

 

 

Az órák közül a legkeresettebb drágaköveket az okos technológiák jellemezték. Te is lecserélted az analóg órád egy okosórára?

 

 

A francia parfümök már régóta a legjobbak közé tartoznak. És így biztosan nem fog meglepni, hogy idén is a népszerűek voltak a világ élvonalában.

 

 

Az ezüst ékszerek és a színtiszta kristályok vakító csillogása  rengeteg embert elvarázsolt. Melyik darabot választanád te?

 

 

Láttad már a kozmetikai kínálatunkban található újdonságokat? Mindenképpen érdemes megemlíteni az új szépségitalt, a Masterpiece-t, amely friss aloe vera és bodza ízű. 

 

 

Crossbody, kézbe vagy business? Válaszd ki az igazán neked valót.