Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Dermacol Happy Week: -20 – 50 % & ajándék
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

 

Karácsonykor a megajándékozottak két csoportra oszthatók. Azokra, akik egyszerűen imádják a puha ajándékokat, és azokra, akik nem nagyon kedvelik az ilyen típusú ajándékokat. Lehet, hogy amikor visszaemlékszik a puha ajándékokra, akkor az a barna, „bökős” pulóver jut az eszébe, melynek már a gondolata is viszketést és kiütést idéz elő Önnél. Vagy az a kötött zokni, amelyet a nagymamától kapott és még alváshoz sem akart viselni. Ön melyik csoportba tartozik? :-)

 

 

A puha ajándékok már rég nincsenek a tiltólistán. És ha valaki nem csapja be a dobozzal, akkor az egyik ajándék félig lelepleződött.

Ha eltalálja a színt, a méretet vagy a kedvenc márkáját, akkor a fa alatt elhelyezett ajándék pozitív fogadtatása garantált. Hogy nem ismeri a megfelelő méret vagy szín?

Vizsgálja át a gardróbját és máris megtudja ;-)

 

 

 

 

Karórát, vagy egy új ékszert szinte mindenki szeretne kapni. Egy kis doboz és a csillogó fülbevaló, karkötő vagy nyaklánc segítségével egész biztosan jó pontokat szerezhet kedvesénél. A férfiaknál pedig egy stílusos karórával érhet el biztos sikert. Elegáns az öltönyhöz, sportos a szabadidős tevékenységekhez és stílusos a hétköznapokra. És ha ezek voltak a tavalyi Karácsony ajándékai, akkor lepje meg kedvesét egy gyönyörű ékszerdobozzal, vagy óratartó box-al. Minden kincsnek lesz benne hely, és mindig tudni fogja hol keresse kedvenc kiegészítőjét.

 

Egy új pénztárca, vagy kézitáska beszerzése mindig aktuális. Minden nap szüksége van rá, ideális esetben minden nap váltogathatja őket. Hogy milyen színűt válasszon? Mit szólna a vöröshöz? Bizonyított tény, hogy a leggyakrabban vásárolt pénztárca éppen vörös színű. Hogy miért? A vörös pénztárcáról az a hír járja, hogy magához vonzza a gazdagságot. Egy próbát megér, nem-de? :-)

 

 

Az egyszerű tusfürdőket felejtse el – unalmasak és mellesleg nem könnyű becsomagolni. Lepje meg szeretteit egy ajándékcsomaggal, melyben a kedvenc kozmetikai márkacsaládja rejtőzik. Ez egy olyan ajándék, amely az ünnepek után még hosszú ideig emlékeztetni fog a Karácsonyra.

Vannak olyan parfümök, amelyekről a hölgyek álmodoznak, de sosem veszik meg maguknak. A Karácson tökéletes alkalom, hogy meglepje kedvesét egy olyan ajándékkal, amiről már rég álmodozik. Ha valóban örömet akar szerezni, akkor ne csak egy parfümöt, hanem egy egész szettet válasszon, melyben egy tusfürdő, vagy testápoló és egy miniparfüm is helyet kapott. Most kivételesen kedvező áron szerezheti be.

Gondolt már az illatgyertyára? Elhiheti hogy azokat szinte minden nő kedveli.

 

Osztja meg barátaival is karácsonyi ajándékötlet inspirációnkat, hogy ők is részt vegyenek az ajándékok párbaján.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc