Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Új fogadalmak

Akár hisz az újévi fogadalmakban akár nem, azt nem vitathatja, hogy az új év sok ember számára a megfelelő, gyakran pszichológiai impulzus, hogy valami újba kezdjenek bele. Valaki meg akar tanulni zongorázni, valaki pedig végre belekezd egy idegen nyelv tanulásába. De leggyakrabban a barátok, vagy a családtagok szájából halljuk ezt a mondatot: „Januárban elkezdek edzésekre járni.” Mi készteti őket erre? Kikapcsolódás, n etán önmaguknak, vagy a partnerüknek szeretnének tetszeni? Ha még nem kezdett el edzésekre járni, akkor az új év kezdete erre ideális időszak.

Sport és a táplálkozás


Miért ne kezdhetné el a sportolást kellemesen, mondjuk sportruházat vásárlásával? :-) Ez is nyújthat megfelelő motivációt a jobb teljesítményre. Szerezzen magának örömet például egy pólóval, legingsszel, vagy egy új sportcipővel. Nem kell azonnal fitneszközpontba, vagy edzőterembe menni. Kezdjen el sportolni otthona kényelmében, akár egy edzés videó segítségével. Hagyja magát irányítani az edzésprogrammal, és megtapasztalja, hogy milyen felemelő érzés „valakivel” együtt edzeni. Idővel megtapasztalja, hogy valóban ez e a megfelelő edzésprogram az Ön számára.

A sport és a táplálkozás szorosan összefügg. Ki ne szeretne enni? De mindent csak mértékkel. Időről időre megengedhetünk magunknak egészségtelen élelmet is, ez még nem nagy bűn. Sokkal fontosabb, hogy az ételt aggódás, vagy lelkiismeret furdalás nélkül élvezni tudjuk.

Szabadidős megjelenés


A sportosabb stílus tükröződik ebben a szabadidős ruházaton is. A fényes dzseki a nagyváros utcáin, és a sípályán egyaránt magára vonzza a tekintetet. Értékelni fogja a kabát hosszított szabását, mert így biztos lehet benne, hogy melegen tartja a hátát. Ne becsülje alá a telet, egy meleg kesztyű és a minőségi téli lábbeli elengedhetetlen kellékei a téli időszaknak. És ha majd kicsit melegebbre fordul az idő, akkor a praktikus, nagyobb méretű kézitáskának is biztosan hasznát veszi.

Kozmetikai tippek


A sporttevékenységekhez nincs szükség nagyobb sminkelésre. Ezért válassza az egyszerűséget. Fekete szemtussal és szempillaspirállal nem tud mellé nyúlni. Egy kellemes zuhanyozás után a könnyed sminkjét finom kompakt púderrel finomíthatja, bronzos hatást érhet el. És ha már a zuhanyzásról beszélünk, ne feledkezzünk meg a jó minőségű testápolóról sem. A tusfürdő hab, a testápoló emulzió, vagy a hidratáló hatású testápoló fluid megfelelő regenerálást biztosít a bőrnek, valamint nyugtató hatással bír a sportolással igénybevett testre.

Illatos sportenergia

 

Ha a zuhanyzás kellő képen ellazította, itt az ideje, hogy kihasználja azt az energiahullámot, amelyet a sporttevékenység nyújt. Az öröm és az optimizmus érzését megfelelő illatok kiválasztásával még jobban megerősítheti: legyen az egy illatos tusfürdő, azonos termékcsaládba tartozó testpermettel kiegészítve, vagy egy parfümös víz, amelyet akár egyenesen a ruhára is alkalmazhat. Az ideális választás az, amikor minden termék egy termékcsaládból származik, és azonos illatkompozícióval rendelkezik. Ilyen például a Versace Crystal Noir tusfürdő, testápoló és parfümös víz, melyet praktikus csomagolásban vásárolhat meg, így könnyen magával viheti.

Egy sportoló is lehet igazi hölgy

 

Még az a lány, aki jobban érzi magát egy kényelmes szabadidős ruhában, is igazi hölgy lehet. A vászoncipőt lecseréljük divatos, hosszú szárú csizmára, a sportos dzsekit egy elegáns, hangsúlyos mintázatú kabátra, és már el is értük a kívánt hatást. Hangsúlyosan fekete színű öltözéket tökéletesen kiegészítik a csillogó ékszerek, a rafinált hosszított ezüst nyaklánc pedig optikailag megnyújtja a testalkatot. A praktikus, kék színű hátizsák pedig csak már hab a tortán.

Önnek milyen tervei vannak a 2019-es évre? Szeretne többet utazni, több időt tölteni a szeretteivel, vagy még több időt szentelni önmagára? Bárhogy is legyen, gondolkozzon pozitívan és maradjon mindig hű önmagához.

Amennyiben a legújabb inspiráló tippjeink elnyerték tetszését, ossza meg barátaival a közösségi portálokon.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc