Az iskola az élet alapja :-)

Talán nehéz elhinni, de így van...A szünidőnek vége, és itt az ideje elkezdeni felkészülni a következő tanévre. Valakire vár az első középiskolai ismerkedés, másoknak pedig kezdődig a viharos főiskolai élet. De egy biztos. Az elegáns megjelenés és a jó benyomás keltése minden diák közös nevezője. Éppen ezért van nekünk egy új divat inspirációnk az Ön számára .

Minden diák ruhásszekrényének alapja olyan kényelmes darabokból áll, amelyekben jól érzik magukat az iskolapadban, előadásokon és a könyvtárban is egyaránt. Az egyik ilyen darab a tökéletesen illeszkedő farmer. Próbálja kombinálni egy női szürke blézerrel. A zakó felmelegíti Önt a hűvös könyvtárban tanulás közben, ezenkívül viselheti vizsgaidőszak során is. Elég az egyszerűbb outfitet felélénkíteni egy virágos blúzzal, amely egyértelmű jele lesz annak, hogy a nyárnak még nincs vége.

Női blézer VMJULIA
Akár -47 %
Vero Moda
Női blézer VMJULIA
már holnapután Önnél
Temptation - testpermet
Victoria´s Secret
Temptation - testpermet
már holnapután Önnél
Titán fülbevaló Végtelen 05020-01
Boccia Titanium
Titán fülbevaló Végtelen 05020-01
már holnapután Önnél

A rózsaszín még most se múlta divatját

Kellemes lehet reggel egy kicsit tovább aludni, a helyett, hogy azon gondolkodna sokáig, hogy mit vegyen fel. Elég csak beleugrani egy praktikus, kényelmes overálba. És ha ezt kiegészíti egy csillogó karkötővel és fülbevalóval, akkor biztosan lenyűgözi osztálytársait. Az új tanévbe lépés milyen is lenne egy új cipő nélkül. Melyiket válassza? A farmer mintás converse cipő egy teli találat a diák stílusba.

És a hátizsákok? Mindig divatosak lesznek. A legfontosabb, hogy megtalálja a megfelelőt, amelyik tökéletesen illeszkedik a hátára, könnyű és egyaránt stílusos megjelenésű. Válasszon egy semleges színűt, amely könnyen összeilleszthető más divat kiegészítőkkel is a szekrényéből.

Négyzet, kocka, téglatest - a geometria könnyen fog menni Önnek

Önt is problémát okozott időként a geometria? Mi nem fogjuk Önt kínozni a kerület, vagy a tartalom kiszámításával. Inkább összpontosítsunk a kockás ingekre. :-) Emlékezzen vissza az iskolai évekre, a kockás ingben lévő fiúra, akit nem lehet elfelejteni. Ez a mintázat örök, és tökéletesen illik az első iskolai naphoz. Szeptember elején még mindig lehet érezni a nyarat a levegőben, ezért adjon esélyt a rövidnadrágnak, amely tökéletesen kiegészíti a kockákat.

Bár a baseball sapkát nem illik viselni az iskolába, de a hátizsákkal együtt verhetetlen párt alkotnak. Ne felejtse el levenni a bejárat előtt, és az öltözőben hagyni :-) Még mi nem hiányozhat? Szóval a karóra. Az iskolában töltött idő lassabban halad, de azért halad. Biztosan nem szeretné elhalasztani az ebédszünetet :-) És milyen cipőt szeretne felhúzni az új tanévre? A fehér vászoncipőket semmi nem múlja túl. A laza imidzs hibátlan lesz.

Tusfürdő férfiaknak Men+Care Charcoal & Clay (Body And Face Wash)
Dove
Tusfürdő férfiaknak Men+Care Charcoal & Clay (Body And Face Wash)
már holnapután Önnél
Sportcipő Chuck Taylor All Star
Előnyös
Converse
Sportcipő Chuck Taylor All Star
már holnapután Önnél
Karkötő iránytű motívummal Versilia SAHB06
Morellato
Karkötő iránytű motívummal Versilia SAHB06
már holnapután Önnél

A részletek nagyon fontosak

Nem hiányozhat még az olyan apróság sem, mint egy eredeti karkötő, mert biztosan szeretne jó benyomást kelteni és egyben egy kicsit újjáéleszteni a szeptemberi öltözetét. Valójában átváltoztathatja az egész outfitot a divat kiegészítők váltogatásával. Legközelebb vegye fel a vállára a hátizsákot, cserélje ki gyűrűjét, vagy valamikor a karkötő helyett viseljen karórát. Velük talán még a tanév is gyorsabban elrepül. :-)

Van a környezetében diák? Ossza meg velük inspirációnkat.