Back To School - Inspirace

A sulibajárás már türelmetlenül vár a küszöbön, hogy nemsokára teljes erőből betörjön az ajtón. A szülők megint félve fogják a fejüket fogni, hogy idén mit felejtettek el. A diákok egy kicsit jobb helyzetben vannak. Ritkán stresszelnek, és szükséges megemlíteni, hogy a szünidő végén még a legnagyobb balhésok is örülnek a barátaiknak és a következő adag figyelmeztetőnek. Készülj fel ezúttal a sulira felesleges stressz nélkül. Időben, a kedvelt Vivantisoddal, ráadásul stílusosan. Ez a legújabb, Back to school inspiració!

Až se škola zeptá, co jste dělali v létě
Babí léto v lavicích

Öltözz a suliba ízlésesen, de még mindig egy leheletnyi nyárral. A romantikus fehér ruhát egészítsd ki egy stílusos pulóverrel, hófehér Vans cipővel, és némi arany kiegészítővel. A fiúk bátran elővehetik a farmert, a márkás sportcipőt és az univerzális fehér pólót. A hidegebb reggelekre jól jöhet egy pulóver, ami keresztben vállra kötve egyben divatos kiegészítőként is szolgálhat.

Pohodlný outfit nejen do školy
Férfi pulóver
-6 %Kiárusítás
VANS
Férfi pulóver
már holnapután Önnél
Vuch - To jsou stylové doplňky, které jinde nenajdete

Kinek nem hiányoznak a vízparti élmények, a kirándulások és a nyári szerelmek? Minden átlagos diáknak nehéz elbúcsúzni a nyártól.

A dörzsöltebbek azonban tudják, hogy ha a stílusos kiegészítőkkel is számolnak, alig fogják várni a sulit.

Ugyanis a siker ugyanolyan fontos, mint ahogy a padban érzed magad.

A Vuch modelljeivel nemcsak az ellenőrző alapján lehetsz osztályelső.

Szeressen bele a minőségi kiegészítőkbe és ékszerekbe, amelyek minőségükkel, egyedi megjelenésükkel és Európa-szerte népszerűségükkel tűnnek ki.

Moderní městské batohy a peněženky Vuch

Töredelmesen bevalljuk, hogy mi teljesen belezúgtunk a városi táskákba, amelyek vagy az üzleti sikket vagy a stílusos modernitást képviselik.

Minden szükséges holmi beléjük fér, legyen az Vuch pénztárca, tankönyvek, elrejti a mininotebook-ot, vagy a kedvenc könyvsorozatod utolsó része.

Elegantní batohy a peněženky Vuch
Női hátizsák Vermi
BestsellerElőnyös
Vuch
Női hátizsák Vermi
már holnapután Önnél
Női hátizsák Mellora Noel
Vuch
Női hátizsák Mellora Noel
már holnapután Önnél
Női pénztárca Tali Tammy Daffodil
Bestseller
Vuch
Női pénztárca Tali Tammy Daffodil
már holnapután Önnél
Női pénztárca Hermione
Előnyös
Vuch
Női pénztárca Hermione
már holnapután Önnél
Všechno od Vuch

Szeretnéd minél tovább megőrizni az első iskolai napok izgalmát? Mit szólnál, ha az iskolai outfitedet is ugyanolyan szenvedélyesen terveznéd meg, mint a szünidei tevékenységeidet? Még akár szórakoztatóbb is lehet.

A fekete nadrághoz, sportcipőhöz és fehér pólóhoz adj egy inget vagy egy stílusos medált. Nem hiányozhat egy minőségi hátizsák, valamint egy kulacs sem. Műanyag és üvegkulacsok közül is válogathatsz, ha pedig szereted a forró italokat, akkor stílusos termoszokat is találhatsz.

Pitný režim stylově s lahvemi od Albi
Mějte módní trendy v malíčku nejen ve škole
Vsaďte na unisex trička od Converse

Légy trendi az iskolában és a játszótéren is, és hagyd, hogy osztálytársaid irigyeljék, milyen magabiztosan lovagolod meg a divatirányzatokat.

Jelenleg az uniszex az uralkodó. Vedd át a magad módján! Add még hozzá a kedvelt Converse-t is.

Ez egyedülálló uniszex pólókat mutatott be, amelyeket nyugodtan felvehettek egy barátoddal vagy a szerelmeddel.

Mindketten nagyon csinik lesztek, mert a szabást kifejezetten úgy alakították ki, hogy mindkettőtöknek megfeleljen. Adj új lendületet a Sisterhood of the Traveling Pants-nek, és hívd meg a fiúkat is!

Az iskolai évekre még az utolsó csengőszó után is emlékeznek. Vannak köztük sűrűn teleírt füzetek, átmagolt éjszakák és életre szóló barátságok.

Még az első divathóbortokat sem tagadod meg tőlük. Suliba járáshoz végy fel a stílust és a funkcionalitást ötvöző márkákat.

Kívánjuk, hogy az első tanítási nap jól kezdődjön!

Női sportcipő Ua Old Skool Platform
-35 %
VANS
Női sportcipő Ua Old Skool Platform
már holnapután Önnél
Tolltartó
Meatfly
Tolltartó
már holnapután Önnél
Sportcipő Chuck Taylor All Star
Előnyös
Converse
Sportcipő Chuck Taylor All Star
már holnapután Önnél
Női kézitáska Gisel Porrózsa / Black
Meatfly
Női kézitáska Gisel Porrózsa / Black
jelenleg nem elérhető