Fektess be a minőségbe

Egy ilyen valódi bőrből készült kézitáska több évtizedig gyönyörű marad, és még mindig ugyanolyan szép, kellemes tapintású és összetéveszthetetlen illatú lesz. Könnyen karbantartható, és az évek mulásával egyre szebbé válik. Megfelelő ápolás mellett a bőr megpuhul, formálódik és érdekes patinát kap. Használat nélkül akár több év után is előveheted a szekrényből.

Ismered azt az érzést, amikor új cipőt vásárolsz... Szerelem első látásra, már első viselet után. A bőrcipők nagy előnye a műbőr cipőkkel szemben, hogy tökéletesen alkalamazkodnak a lábfejhez, és minden viseléssel egyre jobban illeszkedik hozzá. A bőr megpuhul, komfortos viselést eredményez. Ez aztán a kényelem, sehol nem szorít.

Bőr kézitáskák
Bőr cipők

A pénztárcától az övig

A kiegészítő már csak a hab a tortán, tehát a választásra fordíts kellő figyelmet. Bőr kiegészítők, például övek esetében biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz hibázni. Hosszú éveken keresztül szép marad, és minden divatos outfit-et tökéletessé varázsol.

A pénztárca ilyen partner a mindennapi életedben. Nemcsak a pénzed tartja biztonságban, hanem gyakran bankkártyákat és a szükséges okmányokat is, amelyek nélkül nem indulhatsz el sehova. Már csak azért is, mert fontos szerepet játszik az életedben, megérdemli, hogy többet fektess bele.

Ha pedig egy bőrpénztárcát választol, nem csak egy megbízható, de egy nagyon stílusos divatos kiegészítőt is nyersz vele.

Bőr pénztárcák
Bőr övek
Női bőr öv
Penny Belts
Női bőr öv
már holnapután Önnél
Női bőr pénztárca  Patricia
Előnyös
Vuch
Női bőr pénztárca Patricia
már holnapután Önnél

Bőr kiegészítők szakemberei

Lagen
Sofia Cardoni
Mangotti
Carla Ferreri
Az összes bőr divatos darab nőknek

Bőr férfiaknak

A férfiak talán valamivel jobban szeretik a valódi bőr kiegészítőket mint a nők. Az ok egyszerű, és ez a már említett hosszú élettartam. Például a legtöbb férfi olyan erős kapcsolatot ápol a pénztárcájával, hogy gyakorlatilag addig hordja, amíg az teljesen szét nem esik. Ilyenkor használja ki a nő a megfelelő alkalmat és kivárja az ideális pillanatot, hogy egy új pénztárcával lepje meg a kedvesét, akár karácsonyi ajándékként

Bőr cipők
Bőr övek
Bőr táskák és pénztárcák
Férfi elegáns bőr öv
Előnyös
Penny Belts
Férfi elegáns bőr öv
már holnapután Önnél
Férfi bőr pénztárca
BestsellerElőnyös
Lagen
Férfi bőr pénztárca
már holnapután Önnél
Férfi bőr crossbody táska
Előnyös
Lagen
Férfi bőr crossbody táska
már holnapután Önnél
Az összes bőr divatos darab férfiaknak