Kicsit extravagáns, divatos, és nem mindennapi. Pontosan ilyen az új inspirációnk, éppen úgy, mint a hely, ahol az inspirációban bemutatott fotókat készítettük. Fedezze fel a boyfriend stílus kényelmét és lezserségét, amelyet a férfiak ruhatára ihletett. Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem, mert csak velük lesz tökéletes a megjelenésed.

Még az abszolút boyfriend megjelenésed is nőies lesz, ha megfelelően válogatod össze a színeket. Ne félj a pasztell árnyalatoktól, szabásoktól és az anyagoktól. A velúr póló és a báránybundás dzseki pontosan az, ami a megjelenést különlegesé teszi.

 

 

Hosszabb kötött pulóver vagy kötött ruha remek darabok a hűvösebb időszakban. Kellemesen felmelegítenek, nadrághoz és harisnyával is viselheted. Ahogy már többször is megírtuk, ahhoz, hogy megjelenésed trendi legyen, nem kell ezer ruhadarabot viselned. A kiegészítők sokkal stílusosabbá varázsolják a megjelenésed. Cseréld le a kézitáskát egy hátizsákra, a skippert pedig egy kötött sapkára, és máris indulhatsz. Nos, és ami a karórákat és az ékszereket illeti, ne feledkezz meg róluk. Párodtól vedd kölcsön a masszív karórát, karkötőt vagy gyűrűt :-)

Női hátizsák
Art of Polo
Női hátizsák
már holnapután Önnél
The Only One - EDP
Dolce & Gabbana
The Only One - EDP
már holnapután Önnél
Gucci Bloom - EDP
Előnyös
Gucci
Gucci Bloom - EDP
már holnapután Önnél

 

 

A szoknya nem csak a nyárhoz tartozik. Csak annyit kell tenned, hogy olyan anyagokat választasz, amelyek megtartják a meleget és nem fújja át a szél. Ideális választás például a kordbársony, a tweed vagy a kötött anyag. Nem kell aggódnod, hogy fázni fogsz. A vastagabb harisnya vagy harisnyanadrág kellemesen felmelegít. Ezt kevésnek találod? Egy másik nagyszerű tipp a különféle térdzokni vagy lábmelegítő. Játssz az anyagokkal, színekkel vagy mintákkal :-) És ha esetleg nem tudnád, melyik színt válaszd, itt egy jó tanács. Idén is trendi a mustár-sárga vagy az okker és a föld árnyalatai.

 

 

Női hátizsák
Zwei
Női hátizsák
már holnapután Önnél

 

 

A boyfriend stílust bemutató inspirációnk elnyerte a tetszésed? Oszd meg a barátaiddal is.