Dancing in the rain

Amikor tavasszal, vagy nyáron esik az eső, könnyű megérteni azokat, akik azt mondják, hogy szeretik az esőt. De amint az ég megnyitja a kapukat az ősz előtt, megfagynak a kezeink, és a kabátunk alá bújtatjuk őket. Inspirálódj a divatunkból, amely jól néz ki az esőben és melegen tart. Azt fogod tapasztalni, hogy az eső évszaktól függetlenül tele van élettel. Illatozik. És ez tökéletesen megerősíti a régi angol közmondást: "Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben."

Ismered azokat a reggeleket. Az ébresztőóra korábban szólal meg, mint szeretted volna. A kávé a reggelinél túl forró, és túl hideg van odakint. Az ott fogkrém az ingeden? És még esik az eső is. Néha nagyon szeretnénk pozitívan gondolkodni, de a körülöttünk lévő világ nem teszi ezt könnyűvé. Vedd elő a vitorlát és indulj el, hogy ugyanolyan lelkesedéssel nézz szembe úgy egy esős nappal, mint a napsütéses nappal. Viselj fekete chelsea csizmát egy remek pulóverruhával, vess a válladra egy stílusos kézitáskát, és ne feledkezz meg egy sötétkék parka kabátról sem, amelyen még jégeső sem lep meg. Az urak vegyék elő a farmert, a barna dzsekit és a dizájn hátizsákot.

Férfi botesernyő Buddy Long
Bugatti
Férfi botesernyő Buddy Long
már holnapután Önnél

Tudod, mi rosszabb az esős hétfőknél? Amikor esik az eső, és te egy megbeszélésre készülsz. Mintha nem lenne elég, hogy ki kell kelni a meleg ágyból, és esernyőt kell keresni. Ilyenkor kinek van még kedve egy elegáns outfitet kigondolni? A hölgyek elővehetik a divatos széles szárú nadrágot, az elegáns csizmát és a gyönyörű mustárszínű trencsek kabátot. A nyakad köré tekerj egy kék kendőt és válassz egy ugyanilyen színű esernyőt. Uraim, az outfitet, beleértve az esernyőt is, hangolja feketéhez, de a pulóver alatt viseljen narancssárga inget. Ha mosolyogva indulsz el, nem csak a megbeszélés során leszel nyerő.

Női kendő
Art of Polo
Női kendő
már holnapután Önnél
Férfi kabát
-28 %Kiárusítás
Calvin Klein
Férfi kabát
már holnapután Önnél
Női fejpánt
-49 %Kiárusítás
Art of Polo
Női fejpánt
már holnapután Önnél
Férfi botesernyőGents Umbrella
Blooming Brollies
Férfi botesernyőGents Umbrella
már holnapután Önnél

Az esős hétvégék nemcsak ősszel jelentenek különleges fejezetet. A szombatokat a paplanba bújva élvezheted és a vasárnapokat teával és könyvvel a kezedben. Nincs ezzel semmi baj, de mi van akkor, ha egy megbeszélt tevékenység vár rád? Ne mondd le. Még egy aktív esős hétvége is jól sülhet el. Uraim, vegyenek fel melegítőnadrágot és egy pulóvert a kedvenc márkájukból, és viseljenek vízálló tornacipőt. Törd fel az esős melankóliát egy steppelt piros kabáttal, ha pedig még hidegebb lesz, ne feledkezz meg egy sapkáról sem. Fogadjanak a hölgyek bokáig érő egyenes farmerre, jó minőségű, világos tornacipőre, kék sportfelsőre és egy hosszú bézs mellényre. És mi van az esővel? Esélytelen, ha mindketten egy átlátszó vagy fekete esernyő alá bújnak, ami megmenti az összes aktív hétvégét.

Férfi dzseki Scaly Hood Regular Fit
-22 %Kiárusítás
Quiksilver
Férfi dzseki Scaly Hood Regular Fit
már holnapután Önnél
Női farmer Straight Fit
-29 %Kiárusítás
Calvin Klein
Női farmer Straight Fit
már holnapután Önnél