Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

 

 

Szeretné nyári outfitjét a tökéletességig vinni? Hangolja össze egy trendi nyári sminkkel, amely magabiztosságot ad.

Akár a klasszikus sminkek pártján áll, akár a szívesen kísérletezők közé tartozik, új inspirációinkból jószerivel ihletet meríthet!

 

 

 

A bronzerek és a világosítók úgynevezett nyári "must have"-ek. Ha eddig ezen sminkeszközöknek nem szentelt túl sok figyelmet, idén nyáron ezt bepótolhatja. Elég a klasszikus sminkelése végén egy kis világosítót vinni az orcára. Ezzel a sminkjét egy magasabb szintre emelte, és a nyári nappal kombinálva bőre gyönyörűen fog ragyogni.

 

A nyár egy mulatságos és játékos időszak. Felejtse el az előítéleteket és sminkelje magát színesebben! Kezdje lassan és könnyedén, majd egészítse ki klasszikus semleges make up-ját egy-egy színes sminkceruzával vagy színes árnyalóval. Ne féljen kísérletezni, hiszen a sminkelés szórakoztató! :-)

 

A nyári időszakhoz természetesen hozzátartozik az utazás is. Bárhová is készül idén, feltételezhetően az egyik cél a sminkestáska tartalmának csökkentése. Ehhez elég univerzális használatú multifunkcionális termékeket pakolni. Nem kell külön rúzs és púder, elég egy kettő az egyben termék, amelyet aztán mind ajkaira, mind arcára használhat.

 

Ha ideális palettát szeretne utazáshoz, nyúljon a matt semleges színű után, így azt a szemöldök kihúzására is használhatja. A nyárra ideálisak még a gél- és a folyékony szemárnyékolók. Egyrészt a melegben jól tart, ráadásul izgalmas szemkihúzóként is használható.

 

Megtetszett önnek nyári különkiadásunk? Az innen szerzett Ihleteit ossza meg ismerőseivel is!

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc