Mit viselsz, és mi nem kerüli el a figyelmed? Nagyon jól tudjuk, hogy a világ trendsetter szerint mi divatos, de nem lennénk teljesen mi, ha nem csinálnánk magunk szerint a dolgokat. Összeraktunk neked tippeket hogyan öltözz fel a legutolsó divat szerint, de egyúttal felhasználhatod a régi kedvelt darabokat is, amelyeket viselhetsz a következő szezonban is.…

A kockák a következő szezonban is divatosak lesznek, így ha ősszel ilyen darabot vettél, akkor jól döntöttél... A kockás kivitelezésű kabátok nemcsak divatosak, hanem tökéletesen melegen is tartanak. Ezen kívül jól rétegezhető, és a rétegezés divatos.

A modell camel színű garbót és meleg pulóvert visel, amely a szezon színei között is megtalálsz. A robusztus gallérok és garbók tökéletes védelmet biztosítanak a hideg és nyirkos időben is, és újra divatosak. És az övtáska? Megint IN.

 

Az egyszerű széles mandzsettájú fehér férfi ing teljesen időtálló, és ezen kívül nagyon kedvelt. Ezért nem hiányozhat a Te ruhásszekrényedből sem. Ha meleg gyapjú kabátot és lazább szabású műbőr rövidnadrágot veszel fel hozzá, akkor mehetsz kávézni, vagy moziba is.

A rövidnadrághoz vegyél fel csizmát és indulj el inkább autóval, ebben az esetben melegen tart főleg a fiatalság, szépség és meleg kávé. Ha nem mersz rövidnadrágot felvenni, akkor válassz műbőr leggings-et, vagy nadrágot. Ezen darabok ismételten visszatérnek a divatba.

Banks AX4327
Előnyös
Armani Exchange
Banks AX4327
már holnapután Önnél
Ezüst végtelen fülbevaló AGUP1192
Ajándék
Beneto
Ezüst végtelen fülbevaló AGUP1192
már holnapután Önnél
Fényűző aranyozott gyűrű Vittore 5028972
Akár -33 %Kiárusítás
Swarovski
Fényűző aranyozott gyűrű Vittore 5028972
már holnapután Önnél
Gyengéd aranyozott karkötő cirkónium kövekkel  MKC1206AN710
Előnyös
Michael Kors
Gyengéd aranyozott karkötő cirkónium kövekkel MKC1206AN710
már holnapután Önnél

 

Az öltözék összeállítása során a legkedveltebb trükkünk a színek összehangolása. A színekkel való játék nem mindenkinek egyszerű, főként, ha jellegzetesebb színekről és mintákról beszélünk. Ezzel a kombinációval szinte mindenki megbirkózik anélkül, hogy elvesztené a stílusát.

A kiegészítők között az arany uralkodik, nem csak az ékszereknél, hanem az óráknál és a kézitáskákon, pénztárcákon vagy cipőkön lévő fémfelviteleknél is. És ha már a kézitáskáknál tartunk, a trendek között biztosan megtalálja a választottját. A választék a mini kézitáskáktól a maxi táskákig terjed, „minél nagyobb, annál jobb”.

 

Bájos aranyozott gyűrű cirkónium kövekkel FIVE Gold AN01-210
PDPAOLA
Bájos aranyozott gyűrű cirkónium kövekkel FIVE Gold AN01-210
már holnapután Önnél