Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu
Egydarabos fülbevalók

Régen elmúltak azok a idők, amikor a fülbevalókat csak párban lehetett megvásárolni. Ihlessen meg egy új trend az ékszerek világában: az egydarabos fülbevalók. Az egydarabos fülbevalókkal teret adhatsz kreativitásodnak és valamennyi füllyukadat díszítheted vele.

 

Az ékszerek azonban sokkal többet jelentenek mint a fülbevalók. Szépséged és bájodat így további darabokkal is kiemelheted. Nyűgözd le környezeted több gyűrű, karkötő vagy nyaklánc kombinációjával. Elég betartani egy pár egyszerű szabályt, és csak az azonos színű ékszereket kombinálni egymáshoz.

 

Kokettálsz a gondolattal, hogy átszúratod a fülporcodat? Van számodra egy fájdalommentes megoldásunk. Egyes egydarabos fülbevalókat pont erre tervezték - lyuk fúratása nélkül. Alakjának köszönhetően tökéletesen illik a fül kanyarulatába, elég felhelyezni.

 

Az egydarabos fülbevalót első pillantásra nem lehet a páros fülbevalótól megkülönböztetni. Többféle design és fajta közül választhatsz. Csak rajtad múlik, hogy kényelmes karikát vagy esetleg valami más, egyedi alakot választasz.

 

Ha szereted a szimmetriát, itt megtalálhatod, amit keresel. Csak válassz két egyforma fülbevalót, és egyszerűen hozz létre egy olyan párt, ami senkinek sincs. Hogy a füled szépsége és dísze valóban feltűnjön, fésüld a hajadat lófarokba vagy kontyba.

 

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc