Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

 

A partik és a báli szezon kellős közepén vagyunk. Ha te is részt veszel egy ilyen rendezvényen, melyre egy különleges sminket illik viselni, akkor olvasd tovább. :-) Az olvasás közben se feledd el, hogy a sminkelés nem kötelesség, hanem jó szórakozás. Éppen ezért a nagy esemény előtt hagyj elég időt magadnak és szórakozz el a sminkeddel.

 

Jó alapozás nélkül nincs esélyed. Ha szeretnéd, hogy a sminked tartós legyen, akkor ne feledkezz meg a két alapvető (kezdő és befejező) lépésről: kezd egy alapozó primerrel és az egész folyamatot fejezd be egy fixáló sprayjel. Ezek között a lépések között pedig annyi terméket használhatsz fel, amennyit csak akarsz. Az alapozó kiválasztásánál ügyelj a megfelelő árnyalatra, és ne siesd el a felvitelét. Nem felejtsd ki a nyak és ha nagyobb kivágású ruhát viselsz, akkor a dekoltázs területét sem. Ha mindent alaposan felviszel és a végén lefixálod egy sprayjel, akkor biztos lehetsz benne, hogy egész este kitart.

 

Ne becsüld alá az arckontúrt, a pirosítót és az élénkítő hatását. Ha a végzetes este a fényképezőgép elé állsz, akkor nem lenne szerencsés, ha egy szellem benyomását keltenéd. Egy kis élénkítőt a dekoltázsra, a karokra és a vállakra is felvihetsz.

 

Ajakrúzs? Ha illik a ruhádhoz és a szemsminkedhez, válassz akár zöld színű ajakrúzst. De ha ilyen hangsúlyos árnyalat elbizonytalanít, a halhatatlan nude, vagy a szájfény is tökéletes lesz.

 

Az úgynevezett „láthatatlan smink” annak szól, aki fontos eseményre készül, de nem szokott minden nap sminkelni. Ez könnyen kivitelezhető, még te is megbirkózol vele. És ha te nem is hiszel magadban, mi akkor is hiszünk benned. :-)

Minden sminkelés alapja a gyakorlat. A legjobb sminkmester sem tudott mindent tökéletesen már a legelején. Tartsd könnyedén a kezed és a könyököd a pontos mozdulatoknál támaszd meg például az asztalra, hogy ne remegjen, és ne bonyolítsa a helyzetet.

 

- Kezd egy közepesen barna, matt árnyalattal a szemhajlatban (vagy közvetlenül a felett, ha mélyebb elhelyezésű a szemed). Ő lesz a legjobb barátod, aki összekapcsolja a szemöldök alatti részt a szemhéj sminkjével.

A belső szemsarokba V alakban vigyél fel sötétebb matt barna árnyalatot és körkörös mozdulatokkal dolgozd a bőrfelületre úgy, hogy az előzőleg felvitt árnyalatba menjen át.

- Ezzel kialakul egy tér, amely durván a szemhéj kétharmadát foglalja magába. Ide vidd fel az ízlésednek megfelelő szemhéjpúdert. Lehet matt, csillogó, világos, sötét, a választást rád bízzuk.

 

 

Az ünnepélyes és társasági alkalmakra a frizuránkat is megfelelően kell kialakítani. A legegyszerűbb megoldás a loknik kialakítása sütővas, vagy hajvasaló segítségével. Ezekkel az eszközökkel ma már szinte mindenki rendelkezik. A hullámos hajjal sokkal jobban megy a varázslat. :-)

 

A frizura kialakítása előtt azonban ne feledkezz meg a haj hőelleni védelméről sem. Minden loknit egy rövid ideig tartsd meg és fixáld hajlakkal. Ha a hajad már csak loknikból fog állni, fésüld át és a legvégén újra fújd be hajlakkal, hogy a frizura egészen reggelig kitartson. Már csak rajtad múlik, hogy élvezni fogod a szabadon hullámzó hajtincseket, vagy összefogod egy kontyban, illetve copfban, vagy esetleg egy köztes variációt választasz.

 

 

És most egy kicsit keményebbek leszünk. :-) Ha a nude smink számodra unalmas, sötétítsd a külső szemsarkot, adj hozzá egy kis csillámot, és a szempilla vonalát hangsúlyozd ki fekete vonallal. Voilà, egy akár nappal is viselhető sminkből egy pillanat alatt egy esti smink alakul ki.

 

Ha nem tudod eldönteni, hogy milyen árnyalatú smink illik az estéjidhez, akkor van számodra egy tanácsunk. Használd ki az egyetlen árnyalat varázsát, próbáld ki a monokróm sminkelést. A trendi look szín a színben a visszatérő kilencvenes évekre utal. A tökéletes monokróm smink kulcsa az egyetlen színcsaládból származó árnyalatok használata a szemhéjpúder, a pirosító és az ajakrúzs esetében. Esetünkben a sminket egy fáradtrózsaszín ruhához választottuk ki, amelyet sokféleképpen köthetünk meg és ezáltal minden alkalommal egy új modellel lephetjük környezetünket.

 

Ezt követően már csak egészítsd ki megjelenésed stílusos és csillogó kiegészítőkkel és máris elmerülhetsz az éjszaka hangulatában. Kellemes szórakozást, élvezd a káprázatos téli esték varázslatos hangulatát. :-)

 

Találtál inspirációt? Küld tovább, oszd meg barátaiddal a kozmetikai tippjeinket.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc