Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Extravagancia + geometria = stílusos párosítás.

Tűnjön ki a tömegből, ne féljen az extravagáns megjelenéstől, a mintáktól és az aszimmetriától. Az egyedülálló divat-kiegészítők feldobnak minden megjelenést, és a különleges darabok az utcán is felkeltik a járókelők figyelmét (természetesen jó értelemben véve :-)).

 

 

Ön is azon a véleményen van, hogy az ékszerekből sosincs elégek? Mi egyértelműen ezt a nézetet képviseljük. A kiváló minőségű darabok kiváló díszítő elemek, és a különböző kiegészítők váltogatása és kombinálása mellett, megjelenése mindig egyedi és mindig más lesz. És ez a lényeg, nem igaz? :-) Hölgyek számára ideális választás az újrahasznosított gumiabroncsokból készült jellegzetes nyaklánc vagy fülbevaló a Bali szigetről.

 

A férfiaknak a különleges anyagból készült mandzsettagombok, mondjuk hidegbeton elemekkel.

 

A klasszikus karórákat már unalmasnak találja? Egészítse ki ékszerdobozát eredeti darabokkal, mint a mintás óraszíj, vagy a szögletes számlap. Ha mégsem akar lemondani a „kerek klasszikusról”, akkor válasszon színes számlappal rendelkező karórát. És ha úgy véli, hogy egy óra kevés Önnek, szerezzen be egy kétoldalas óraszíjjal rendelkező karórát.

 

 

Ahhoz, hogy beszerezzen egy eredeti darabot, nem kell, hogy a merész színek és minták elkötelezett híve legyen. Kerek kézitáskával és a macskaszem szemüvegben a hölgyek hirtelen úgy érzik majd magukat, mint Audrey Hepburn.


Az urak fantáziáját pedig színes pénztárca, vagy kissé bolondos, a farmer, vagy az öltöny alatt megbújó zokniválasztás mozgatja meg.
 

 

 

Általában nem a szép csomagolás alapján vásáralunk kozmetikumokat, hiszen nem a fürdőszoba polcát akarjuk díszíteni. Választásunkat a doboz tartalma befolyásolja leginkább. Bár, valljuk be őszintén, ha nem tudunk dönteni két illat közt, akkor általában az kerül a kosárba, amelynek különlegesebb az üvegcséje. Ugye hogy pontosan így történik ;-)

 

 

A geometrikus mintákkal kapcsolatos inspiráció elnyerte tetszését? Ossza meg barátaival is.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc