Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

A hölgyek most biztosan megbocsátják nekünk, hogy ez a különlegesség a férfiaknak szól. :-) November idén is a Movember elnevezésű nemzetközi mozgalom hónapja.

 

November vagy Movember a buja szakáll és bajusz hónapja. A mindennapi gondok forgatagában elfelejthetjük a legfontosabbat - az egészséget és az öngondoskodást. A külső, a haj, a szakáll ápolása vagy csak a szép és illatos ruhák viselése magától értetődő.
Talán úgy tűnhet, hogy a bajusz vagy szakáll évenkénti növesztése csak a divat miatt van, de az eredeti ötlet sokkal mélyebbre nyúlik vissza. Mindenki, aki csatlakozik a #movemberhez, támogatni fogja ezt a mozgalmat, amely a mentális egészség és a férfi betegségeinek megelőzésével foglalkozik.

 

Ahhoz az outfit-hez, amelyet kiválasztottunk neked a szakáll tökéletesen passzol, mit szólsz hozzá? :-)

Talán úgy gondolod, hogy ezzel az outfit-el csak vidéken lehetsz divatos, de ez a stílus, amelyet hipsterek és lumberexualok ihlettek, még a városokban is nagy sikert aratnak. :-) A flanel ing, szakadt farmer és farmer stílusú csizma tökéletes az őszi outfit-hez. A farmer dzsekit könnyedén lecserélheted egy klasszikus fekete bőrdzsekire, amelyet biztosan megtalálsz a szekrényedben.

 

A kockás flanel egy kicsit túl sok neked, és jobban szereted a sötét színeket? A második outfit biztosan megfelel majd a számodra. Nem árt egy kis különcség, ezért a színes sapka remek választás lesz.

 

Kipróbálod? Ne felejtkezz meg a megfelelő ápolásról, hogy a szakállad táplált, sima és ami a legfontosabb, illatos legyen. 

Vess ihletet például az angol Bulldog vagy az olasz Proraso márkáktól, amelyek tele vannak természetes alapanyagokkal. A haj- és szakállápoláshoz kipróbálhatod az American Crew márkát is, amellyel fodrászszalonokban is találkozhatsz.

Az ápolást már említettük, de mi a helyzet a formázással? A Ducati by Imetec haj- és szakállvágó első osztályú vágást végez a tökéletes megjelenés fenntartása érdekében.

 

Tippünk: Barber kozmetikumokkal vagy új trimmerrel karácsonykor még a környékbeli férfiaknak is örömet okozhatsz. :-)

 

Az elegáns dolgokat szereted? Vagy szigorú dress code- azaz öltözködési szabályok vannak a munkahelyeden? Lehet, hogy nem hiszed el nekünk, hogy még egy ilyen ruhában is egész nap jól érezheted magad. Egy új stílusú nadrágot mutatunk be neked mégpedig a chinos-t, amely szabad szemmel megkülönbözhetetlen a klasszikus nadrágoktól. Az ONLY & SONS márka termékei kényelmes, rugalmas anyagból készülnek, amely emlékeztetni fog a sportnadrágra, de a szabásnak köszönhetően teljesen különböző.

Elnyerte a tetszésed a novemberi inspirációnk? Oszd meg barátaiddal is :-)

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc