Muži v černém: Inspirace barvou, která burcuje svět

A Black Friday nemcsak a vásárlásban inspirál minket. Az eredetileg amerikai ünnep 2005 óta a vásárlás szerelmeseinek szimbóluma, és nyilvánvaló okokból a kereskedőknek, üzleteknek is nagyon fontos. A színe a fekete számokat szimbolizálja, amelyeket minden vállalkozó szeretne elérni. A feketében végül is rendkívüli erő rejlik. Technikailag egyáltalán nem a színről van szó: a fekete az, amit akkor látunk, amikor egy tárgy elnyeli az összes látható hullámhosszt. Talán éppen ezért tűnik ki egyedi vizuális képességeivel, és ha fel akarjuk magunkra hívni a világ figyelmét, akkor leggyakrabban a feketéhez nyúlunk. Feketét viseltek a beatnikek, a gótok és az emo mozgalom. Mégis semmi olyan nincs benne, ami feltétlenül tiltakozást vagy negativitást feltételezne. Sok kultúrában a szomorúságot, de az eleganciát és az erotikát is szimbolizálja. Merülj el velünk a fekete árnyalat misztikumában, és fedezd fel a minden bőrszínhez és életstílushoz illő jelenséget.

A fekete szín figyelemre méltó, hiszen anélkül tűnik ki kifejező erejével, hogy háttérbe szorítaná viselőjét. Ellenkezőleg. Kihangsúlyozza a személyiséget, egységesíti az testalkatot és ragyogóvá varázsolja azt, aki viseli. Egy kis lazaságot kölcsönöz egy sportos öltözéknek, ezért a funkcionalitás és a kényelem szerelmesei örömmel viselik majd. Viselj egy divatos sportfelsőt fekete melegítőnadrággal, egy meleg steppelt kabátot és egy praktikus övtáskát a válladon. Húzzál halhatatlan tornacipőt a lábadra, sapkát a fejedre, és indulj kalandozni.

1926-ban a kis fekete mini ruhák a Vogue címlapjára kerültek, amelyet a női ruhatár "Fordjának" neveztek. De a fekete szín a férfiakat is elkápráztatta, és a kávézók és a charlestoni klubok Broadwaytől Párizsig fekete szmokingba öltöztek. A férfi fekete elegancia a mai napig nem ment ki a divatból. Viselj hosszú kabátot fekete nadrággal, bokacsizmával és bőrtáskával, és egészítsd ki az öltözéked egy kockás sállal. Úriember leszel, akár találkozóra, randevúra vagy charleston táncleckére készülsz.

Férfi sál
-22 %Kiárusítás
Art of Polo
Férfi sál
már holnapután Önnél
Divatos bronz gyűrű Elan DW0040010
Akár -38 %Kiárusítás
Daniel Wellington
Divatos bronz gyűrű Elan DW0040010
már holnapután Önnél

Azt mondják, hogy a fekete hivatalosan Coco Chanel kis fekete mini ruháival és az első filmekkel uralta a divatot, amelyek egy teljesen új, filmsztárokkal és szórakozással teli világot mutattak be, de - anélkül, hogy igazán akarta volna - ez a világ fekete-fehér volt. A divat száz év után is imádja a fekete színt, a modern street style pedig különösen előnyben részesíti (a szürkén kívül). Győzd meg magad arról, hogy így a helyes, és viseld újra a fekete farmert, a melegítőt, a stílusos inget és a mindannyiunk által szeretett övtáskát.

Férfi sportfelső
Előnyös
VANS
Férfi sportfelső
már holnapután Önnél