Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

A legújabb inspirációnkban a férfiakra irányítjuk a figyelmet. Abban biztosan egyetértünk, hogy a férfiaknak is szükségük van kellő inspirációra. És uraim, őszintén bevallhatják, hogy Önöknek is a feleségük, barátnőjük segít a megfelelő ruhák kiválasztásában. ;-)

Az elegáns megjelenés sosem megy ki a divatból, szalmakalappal és nadrágtartóval kiegészítve pedig egy igazán stílusos megjelenést kölcsönöz. :-) Mit gondol az ásványokból készült karkötőkről? Az idei nyár „must have” kiegészítője! A hölgyekről mindenki tudja, hogy imádják a kézitáskákat és a cipőket, de mi a helyzet a férfiakkal? Minden igazi férfinak kell, hogy legyen legalább egy minőségi karórája.


Most irányítsuk figyelmünket a smart casual stílusra. Jellegzetesége, hogy tökéletes harmóniát alkot az elegancia és a formális öltözködés között. A stílus nagy előnye a kényelem és a praktikusság. Tavasszal és kora ősszel válassza a félcipő, a nadrág és a testhezálló ing hármas egyveleget. A legforróbb nyári napokon a mokaszin, a chino nadrág, az ing, vagy az ingpóló a megfelelő összeállítás.


A férfiaknak sem szabad megfeledkezniük a magfelelő kozmetikai ápolásról és a kedvenc parfümről. Azt ugye meg sem kell említenünk, hogy a kedvesük krémjei szigorúan tiltott területnek számítanak. Egyrészt a férfi bőrápolásra alkalmatlanok, másrészt kinek van kedve magyarázkodni, hogy miért is fogy olyan gyorsan a ránctalanító arckrém :-) A férfiaknak szánt kozmetikai termékek nemcsak, hogy kellemesen aromásak, hanem pontosan olyan az összetételük, amely kellőképpen kényezteti és ápolja a férfiak arcbőrét.

 

Ha Ön is a kényelmes és az univerzális darabokat kedveli, akkor ez a ruhaösszeállítás tökéletes választás az Ön számára. A farmer rövidnadrág minden ruhatár evergreenje, sosem lehet megunni. Ha egy mutatós pólóval és egy praktikus hátizsákkal egészíti ki, az összhang tökéletes lesz. Egy ilyen sportos megjelenésnél se feledkezzen meg a stílusos karóráról.

A mai, kizárólag férfiakra fókuszáló inspiráción elnyerte a tetszését? Ossza meg barátaival is.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc