Imádjuk a nyarat. Végtelenül gyönyörű napsütéses napok, napbarnított bőr, mint az exotikus katalógusokban, strandolás, baráti összejövetelek, kint ücsörgés késő estig a csillagokkal teli égbolt alatt, séta a természetben, mindez jellemzi a nyarat…Csodálatos időszak, ugye? Ennek ellenére van valami, amit a legtöbb nő nem nagyon vár, ez pedig az, hogy olyan fürdőruhát válasszon, amely igazán jól áll neki…

Ugyanakkor minden nő szép, fürdőruhában, ruhában, vagy anélkül, elég ha mindenki jól érzi magát a testében és önmaga lehet.

Az egyrészes fürdőruha divatban van. Hogy ne legyen unalmas, válassz atipikus kialakítású fürdőruhát, rojtokkal díszített vállpántosat, vagy nyakba kötőset. Bár szeretjük a trendeket és böngészünk a divatmagazinokban, többnyire konzervatívabbak vagyunk. Rózsaszín és piros, de fekete klasszikusokat is keresünk? Ez a szín halhatatlan, nem hagyhatjuk ki. A kiegészítők fontosak.

Az egyrészes fürdőruhát elsősorban úszáshoz viseljük, ellentétben ezzel a napozáshoz a kétrészest részesítjük előnyben. Általában gyakran elutasítjuk és kerüljük őket, mert úgy érezzük, hogy az egyrészesek többet takarnak... Fontos bármilyen méretben okosan kiválasztani a fürdőruha szabását, a strand sztárja lehetsz.

Versatile For Woman K5677/3
Calypso
Versatile For Woman K5677/3
2024.06.26.-ig Önnél

 

Egy kicsit átfogalmazva: "Nincs rossz alak, csak rosszul megválasztott fürdőruhák vannak..." Ugyanakkor a kiválasztásukra vonatkozó szabály viszonylag egyszerű, és nincs szükség híres stylistra. Hangsúlyozd ki az előnyöket – színekkel, fodrokkal, hasítékokkal, zsinórral és színes mintákkal.

Körte alakú a testalkatod? Összpontosíts az extravagáns felsőre, és válassz egyszínű alsót. Ez kihangsúlyozza a melleid, és eltereli a figyelmet a problémás területről. Kövesd ugyanezeket az elveket más alkat típusoknál.

Női flip-flop papucs Sandy III Black Multi
Előnyös
Roxy
Női flip-flop papucs Sandy III Black Multi
2024.06.26.-ig Önnél