1992-ben új cseh kozmetikai márka jött létre, Gabriella Salvete név alatt. A neve tele volt fantáziával, amelyet az olasz szenvedély ihletett. Ezenkívül Aleš Monteleone 2014 óta a kozmetikai márka többségi tulajdonosa lett, a cseh-olasz gyökerekkel rendelkező férfi így tökéletesen lehorgonyozta a márka cseh-olasz eredetét, és még érezhetőbb olasz érzetet adott neki.

 

Tavaly a Gabriella Salvete márka bemutatta vadonatúj kollekcióját - a TOOLS by GS-t, hogy a szépség és a kozmetika világából származó termékek teljes skáláját kínálhassa ügyfeleinek. A kozmetikai ecsetek is újdonsággá váltak, amelyek egyenlők lehetnek a régebbi és gyakran drágább versenytársaikkal. Tökéletesen elférnek a piperetáskában.

 

Nekik köszönhetően játékosan fel tudod vinni a szemhéjfestéket, arcpirosítót, a púdert és a make-up-ot. Fogadd meg a tanácsunkat, a mai világban ez ecsetek a piperetáska alapját képezik.

 

 

 

A már említett ecsetek mellett szinte végtelen kozmetikai termékportfóliót találsz a Gabriella Salvete márkanév alatt. Közvetlen megjelenésük után a közösségi hálózatokat uralják a szemhéjpúder paletták, amelyek kiválóak a minőségükben, ugyanakkor nagyon hozzáférhetőek

 

A márka további kozmetikai alapanyagai közé tartoznak például a púderek, amelyek elsősorban azzal hívják fel a figyelmet, hogy mennyire nagyon puhák, és ezenkívül bőröd úgy fog kinézni, mintha egy instagram szűrőn keresztül készült volna.

 

A Bronzer ideális, ha tipikusan európai, világos és közepes bőrszínnel rendelkezel. A színes körömlakkok elvarázsolták az Instagramot különösen szokatlan árnyalataikkal és nagy tartósságukkal. Személyes kedvenceink közé tartozik többek között az ajakra való termékeik. :)

 

Sikerült ihletet venni tőlünk, és már a kosaradban vannak a kozmetikai ecsetek? Osszd meg cikkünket barátaiddal a közösségi hálózatokon.