Ikonikus márkák, amelyek jelzik a divat trendeket

Ragyogó csillagaként ismeri őket a fashion week-ből, rendszeresen képviselik őket ismert hírességek és egy csipetnyi luxust hordoznak magukban, még ha ez csak egy farmer és póló... Kiről van szó? Bemutatjuk Önnek a high fashion brands-et -  ikonikus márkát, amelyek divat trendeket alakít ki, és rajongói vannak szerte a világon.​​​​​​​

Szeret provokálni, de ugyanakkor az elegancia van az első helyen az Ön számára? Calvin Klein a 70-es évek óta nem fél kísérletezni, ugyanakkor a minimalista hullámon marad és elsősorban a részletekben pajzánkodik. Ki nem ismerné az ikonikus fehérneműtjét… A kilátszó szegéj a Calvin Klein logójával a márka nem hivatalos aláírása lett.

Calvin inspirációt New Yorkban keresett és Nagy alma fékezhetetlen lakosai között, így darabjai tükrözik a káoszt és az eleganciát. Márka farmer kollekcióval kezdte, de ma már sokkal messzebb van. Az ikonikus kézitáskákat és órákat csodálja az egész világ, valamint a jellegzetes parfümöket is.

Ha a sportos elegancia a kedvence, akkor ugyanazon a hullámhosszon van mint a New York-i születésű Tommy Hilfiger. Bemutatja a klasszikus darabokat modern formatervezésben, amelyek New York utcáinak szabad divatával lett inspirálva. Tommy elleste az emberektől milyen farmert szeretnek, és ezt követően megfelelően módosította őket. Megtanulta ügyesen kombinálni az amerikai fiatalok frissességét és konvenciót, aztán mindezt tükrözte a kollekcióiban.

Mindig kihangsúlyozta a minőséget és a sportos eleganciát, amit elsősorban üzletemberek és a smart casual öltözködési stílust kedvelő férfiak viseltek. Az ikonikus piros-kék-fehér ismertető jele díszíti logó, vagy tipikus csík formájában nemcsak ruházatot, hanem ékszereket és órákat is. Szükséges hozzátenni, hogy nagyon illik nekik, így valószínűleg nem meglepő, hogy ez az ikon manapság az egyik legnépszerűbb márkák közé tartozik.

Férfi póló Regular Fit
Akár -12 %Kiárusítás
Tommy Hilfiger
Férfi póló Regular Fit
már holnapután Önnél

Luxus és elegancia tetőtől talpig? Igen, a Guess márkával lehetséges. :) A kissé kontroverz modellek a marokkói Marciano testvérektől származnak , akik egyszerűen érezték, hogy mi hiányzik a divatiparból. Az 1980-as években bemutatták a szűk farmert, amely hirtelen teljes sikert aratott, és a márka legendává vált.

Azok a darabok, amelyek kihangsúlyozzák a nőiességet, Kaliforniából indulva egy pillanat alatt bejárták az egész világot. Nem egy nő adta meg magát ezeknek a szexi daraboknak, amelyeket jellegzetes háromszög alakú logó jellemez, gyakran arany vagy bronz színben. Már nemcsak a farmerről van szó… A divat szerelmeseinek ez egy kész csoda.

 

Guess 1981 Indigo For Men - EDT
Guess
Guess 1981 Indigo For Men - EDT
már holnapután Önnél

Felébred Önnben a nyár érkezésével a spanyol temperamentum? Ne féljen vidám és szabad lenni, éppúgy, mint a Desigual darabjai. Mindegyik egy kis műalkotás, amely felszeretné hívni a környezete figyelmét. Megkülönböztető színekkel és mintákkal, szokatlan vágásokkal, nyomatokkal és hímzésekkel vannak díszítve. Ez ötvözi a luxust és a frissességet, szórakoztat és felemeli hangulatát. Röviden – tökéletes a következő szezonra. :)

Biztos lehet benne, hogy első pillantásra észreveszi, hogy egy tipikus barcelonai darabról van szó. Ez a márka nem követi a trendi divatot, hanem ő maga teremti meg azokat. Teljes mértékben igaz az, hogy aki egyszer megadta magát a Desigual varázsának, akkor már hű marad örökre.