Te is hagytad magad letarolni a hátizsáklázzal? Ez az a kiegészítő, amely már rég nemcsak a kirándulás és a sportolás kelléke, hanem a divatos megjelenés tartozéka is.

A mai inspirációnkban praktikus, valamint stílusos hátizsákokat mutatunk be, melyek között az iskolásköteles ifjak és a felnőttek is válogathatnak.

 

Tökéletes kompromisszum azok számára, akik kedvelik a kézitáskát, ugyanakkor szívesen kipróbálnának valami újat. Elegáns, praktikus, munkahelyedre és a délutáni baráti összejövetelre is magaddal viheted. Elfér benne minden, amire szükséged van. Felejtsd el a vállfájdalmat az előző kézitáskádtól, és élvezd, hogy mindkét kezed szabad. :-) Próbáld ki, többé nem fogod letenni!

 

Ha a formális stílust részesíted előnyben, akkor a városi hátizsák a megfelelő választás számodra. Formatervezésének köszönhetően az üzleties megjelenésű hölgyek és a vászonnadrágot viselő úriemberek megjelenését is tökéletesen kiegészíti. És még azokról sem feledkezik meg, akik a laptopjuk nélkül egy lépést sem tesznek meg – speciális laptoptartó rekesszel rendelkezi.

 

Női hátizsák
Art of Polo
Női hátizsák
már holnapután Önnél
Hátizsák Olli O24 BLU
Zwei
Hátizsák Olli O24 BLU
jelenleg nem elérhető

 

Ideális választás a tizenévesek számára, illetve a street-divat szerelmeseinek. Kényelmes, párnázott hátoldallal rendelkezik, így a nagyobb teherrel is megbirkózik. És ha szeretsz kirándulni a természetbe, akkor benne hű társra lelsz.

 

Hátizsákok, amelyek a Lego rajongókat célozzák meg, kortól függetlenül. A népszerű Star Wars, City vagy Ninjago a fiúknak és a Lego Friends a lányoknak. Egy fekete változat az ikonikus figurával nemcsak a kicsik, de az idősebb rajongók szívébe is belopja magát. Ha egy stílusos szettet szeretnél, akkor szerezd be az azonos motívummal díszített toltartót, pénztárcát vagy karórát.

A mai inspiráció elnyerte a tetszésed? Oszd meg barátaiddal a naprakész hátizsák trendeket.