Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Nyári kiárusítás akár -80 %. A pénztárcától a parfümig.
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

 

 

Azt mondják, hogy a kezek sokat elárulnak a tulajdonosukról. Leolvasható belőlük, hogy milyen munkát végzünk, hány évesek vagyunk, de az is, hogy miként ápoljuk őket. Az ápolt köröm manapság alapelvárás nemcsak a nők, hanem a férfiak részéről is.

 

Nem kell órákat tölteni a körömszalonban. Otthon egy pillanat alatt formálhatja körmeit és ápolhatja kezeit, és még önmagára is jut idő ;-)

A gyakori kézmosás és fertőtlenítés igénybe veszi a kéz bőrét. Ez jellemzi most a mindennapjainkat. A száraz kézbőr, a pikkelyek vagy a vöröses bőrfelület se nem mutatós, se nem kellemes. A rendszeres hidratálás szó szerint olyan, mint egy simogatás, amely kényezteti önt és kezeit egyaránt. Kezdje azzal, hogy a kedvenc kézápoló krémet az éjjeliszekrényre helyezi. Megtapasztalja, hogy a kézápolás néhány nap elteltével rutinná válik és a száraz kézbőr már a múlté lesz :-)

A tavasz és a nyár ideális időszak, hogy a színesebbé tegyük ruhatárunkat és a manikűrünket.
Egy színes körömlakk tökéletes kiegészítője lesz megjelenésének.

 

Az inspirációnk elnyerte a tetszését? Ossza meg barátaival is.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc