Eljött az idő egy kis extravaganciára

Olykor az embernek kedve van a visszafogott egyszínű ruhákhoz, amelyeket  könnyen összehangol. De néha eljön az a pillanat, amikor szeretne felszabadulni. Ön is így van ezzel? És úgy tűnik Önnek, hogy egy ilyen pillanat gyakran jön a nyár folyamán. Megérkezett teljes lendülettel az év legnépszerűbb szezonja, üdülési idővel, úszómedencékkel és kültéri ünnepségekkel. Miben lesz önmaga?

Mit szólna a virágokhoz? A természet tele van velük. Virágzik minden, ahova csak néz, akkor miért ne hagyjuk virágozni a nyári ruhákat is? Ha a tiszta dizájn rajongói közé tartozik, ez lehet egy kis virág, például a kézitáskáján. Ha szeretne jobban felszabadulni, akkor nyúljon egy nagyobb motívumhoz, élénk színekhez, így szinte biztosan Ön lesz a parti és a strand sztárja. :-) Milyen szabást választ? Klasszikus ujjút, csónaknyakút vagy vállpántok nélkül.

Csíkok mindenhol amerre néz


Milyen mintára gondol, ha a nyárról beszélünk. Segítünk Önnek – viseli őt a zebra és a tengerész is :-) Igen, a csíkokról beszélünk. Rendszeresen megjelennek minden évben a forró nyári trendek között. És nem csoda, hogy ebben az évben is így van.

Kenzo World - EDP - TESZTER
Kenzo
Kenzo World - EDP - TESZTER
jelenleg nem elérhető
Kendő
Art of Polo
Kendő
2024.06.26.-ig Önnél
Kendő
Art of Polo
Kendő
2024.06.26.-ig Önnél

Mediterrán vagy nyaralás a tónál?


Ki nem szeretett volna legalább egyszer tengerész lenni, átszelni a Földközi-tenger hullámait, csodálni a ragyogó napsütést, romantikus vacsorákat és élvezni ahogyan a szél fúj a hajába. Sokak számára ez az álom nem válik valóra, de még ettől érezheti így magát, még akkor is, ha csak komppal hajózik a helyi folyón, vagy tavakon.

Egy bizonyos mennyiségű fantázia mellett elég lesz a színek ideális kombinációja – kék, fehér, piros, amelyek hihetetlenül jól működnek együtt. És mi a következő “csíkos” előnye? Elég kiegészíteni egy nem feltűnő ékszerrel, például egy egyszerű karkötővel, jellegzetes köves nyaklánccal, és a siker garantált lesz. Ha nem szereti az ékszereket, akkor ajánljuk Önnek az órákat, például halacskákkal. :-) És biztosan semmit nem ront el stílusos kendővel. 

A nap biztosan égetni fog, úgyhogy a napvédő krémek mellett ne felejtse el a csíkos siltes sapkát, vagy kalapot egy feltűnő csíkkal. Szóval a csoda a világon, valójában a tengerre nincs is szükség. :-)

Kendő
Art of Polo
Kendő
2024.06.26.-ig Önnél
Olympea Intense - EDP - TESZTER
Paco Rabanne
Olympea Intense - EDP - TESZTER
jelenleg nem elérhető
Kendő
Art of Polo
Kendő
2024.06.26.-ig Önnél

Mi mást viselhet nyáron?


A nyárnak illik a hippi és etno minták. Elég egy kis alkotórész, hímzés a blúzon, vagy kézitáskán. Valahogy árad belőlük a távoli tájak atmoszférája és az exotika. Talán még eddig nem is gondolta volna, de az etno minták remekül kombinálhatók az elegáns stílussal. Még a divatban is igaz a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Minimalista kézitáska és szandál, ehhez egyszerű farmer, hippi topp szabad vállakkal, amennyiben nyarat a munkában fogja tölteni, akkor egy ideális irodai outfitot kaphat.

Az optimista sárga ragyogóvá tesz


A lesült bőrhöz illik a fehér szín, de mi úgy véljük, hogy a nyárhoz elsősorban a sárga szín tartozik. Ugyanúgy, mint a feltűnő minták esetén, ezekre is megfelelő hangulat szükséges. Egy sárga szoknyában ragyogni fog, mint a nap. És a fekete kiegészítőkkel együtt? Szó szerint szembetűnő lesz.

 

Tehát melyik nyári inspiráció talál utat a szekrényéhez? Vagy felfedezte azt a darabot, amely tetszene szeretteinek? Ossza meg a nyári inspirációnkat.