Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

 

 

Biztosan te is ismered. Már kitudja mióta keresed a megfelelő kézitáskát, de sehol sem lelsz rá. Nálunk akár többet is megtalálsz. És mind olyan, amelyben komfortosan elfér minden fontos tárgyad, kelléked. Kézkrém, egy mappa dokumentumokkal, sőt még az ételtároló doboz is.

 

 

 

Hogy állsz a hátizsákokkal? Már rég nem igaz, hogy a hátizsák csak sportoláshoz, vagy természetjáráshoz alkalmas kiegészítő. A divatos darabok nemcsak stílusosak, hanem praktikusak is. Elfér bennük minden, amire szükséged lehet munkába menet, de a műemlékek felfedezésére is magaddal viheted. Sajnos a választás nem lesz könnyű, mert annyi színű és formájú variáció van a kínálatunkban, hogy nem fogsz tudni választani, mind elvarázsol :-)

 

Tetszett a mai kézitáska-hátizsák inspiráció? Oszd meg a barátaiddal is :-)

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc