Hűvösebb már az idő. Ez ellen nem tehetünk. A lehűléssel együtt nagyon sok nő hozzászokott, hogy "téli" verzióra frissítse a nyári ruhatárját, és egyszerűen lecserélje meleg darabokra. Ruhákat, szoknyákat, rövidnadrágokat, mindent félre kell tenni, hogy legyen hely az összes nadrágnak, pulóvernek, garbónak.

De itt szeretnénk megállítani téged. Ne siesd el a dolgokat. A dátum megváltoztatása a naptárban nem más, mint annak jele, hogy megengedhetjük magunknak, hogy sokkal több kiegészítőt viseljünk, és elkezdjük rétegezni kedvenc darabjainkat. És hogy beismerjük, hogy a ruhák nem csak nyárra valók…

Az indián nyár isteni. A meleget, amely néha kellemetlen is lehet, elviszi az első őszi szél. Az őszi fák igazi csodája a színpompás lombruha, ilyenkor már a hűvösebb reggeleket felváltják a kellemesen napos délutánok. Ideális idő romantikus sétákhoz, kirándulásokhoz, melyeket egy csésze teával vagy akár egy forró csokival fejezhetsz be.

A fodros, csipkés ruha első ránézésre pontosan nyáriasnak tűnik, de csak elég kiegészíteni magasabb bokacsizmával, övvel és egy bőr dzsekivel, és rögtön az ősz első napjaira készült outfit lesz belőlük. Konkrétan ezek a hosszú ruhák nagyon romantikusak és meglepett minket a végeredmény egy bőr dzsekivel kiegészítve. Az eredmény 10 pont a tízes skálán. Minden nőben rejlik legalább egy kis romantikus lélek, és ebben az outfit-ben könnyen ráhangolódhat erre az évszakra..

Imádjuk a kiegészítőket. A kézitáskától a parfümig ezt már mindenki tudja rólunk. A kiegészítők azok, amelyek minden alapdarabot oly módon alakítanak át, ahogyan azt sosem várnád. Vegyél fel egy egyszerű fehér ruhát, próbálj hozzá egy bőr dzsekit, kézitáskát és csizmát, így azonnal elkészül a tökéletes outfit munkába, baráti találkozókra, vagy randevúra.

Ezután próbáld ki a farmerdzseki, hátizsák és tornacipő kombinációját és máris kész a kényelmes outfit egy kávéra a barátnőddel. A harmadik verzió lehet zakó, alkalmi cipő és business kézitáska. Tökéletes megjelenés például egy üzleti találkozóhoz.

Acél divatos fülbevaló 2 az 1-ben
-39 %
Troli
Acél divatos fülbevaló 2 az 1-ben
2024.06.26.-ig Önnél
Fashion W02M.11265.C
MPM Quality
Fashion W02M.11265.C
2024.06.26.-ig Önnél

Egyes nők nem szeretik a ruhákat, inkább az utcai és sportruházat felé hajlanak, de amikor esélyt adnak a ruhának, azt tapasztalják meg, hogy jól mutatnak benne. Sportosabb megjelenést egy kényelmes ruhával, tornacipővel és hátizsákkal valósíthatod meg. Az így kapott megjelenésből közvetlenül sugárzik a jó közérzet, és reméljük, még sok ilyen nap lesz, amikor megmutatod a lábad.

Sportcipő Era
Előnyös
VANS
Sportcipő Era
2024.06.26.-ig Önnél
Női hátizsák Delaney
Vuch
Női hátizsák Delaney
2024.06.26.-ig Önnél
Acél fülbevaló fekete középpel Steel
Troli
Acél fülbevaló fekete középpel Steel
2024.06.26.-ig Önnél
Dupla nyaklánc acél karika medállal
-26 %
Troli
Dupla nyaklánc acél karika medállal
2024.06.26.-ig Önnél