Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

 

A spanyol divatot a színkavalkád, a báj és a hanyag elegancia egyvelege jellemzi. Nyerjen ihletet a spanyol szellemben összeállított öltözékekből és ébressze fel az Önben lakozó déli temperamentumot.

Hogy mivel kezdjünk? Számunkra a spanyol divat első számú képviselője a Desigual márka. Az első ruhaösszeállításban a márka egy egyszerűbb kombinációval – egy fehér nadrággal képviselteti magát. A farmer és a vászon változat divatos és örök érvényű, ideális választás a nyári hónapokra. Semmiképpen se hagyjuk ki az azonos márkájú, harmonizáló kézitáskát.

 

Uraim, függetlenül attól, hogy milyen divatos megjelenést választ a partnerük, az időtlen fekete-fehér kombináció tökéletesen illeni fog hozzá. A ruha-összeállítást bőrből készült, klasszikus fekete crossbody táska és divatos mokaszin egészíti ki.

 

A minimalista stílusú khaki ruhát arany ékszerekkel egészítettük ki. Az ékszerek közül a gyűrű, az óra és a szilárd karkötő viszi a prímet. Hangsúlyos kiegészítő a macskaformájú retró napszemüveg, amely az idei nyári trend első számú kiegészítője. A ruha-összeállítás spanyol jellemét a fonott táska és a magassarkú csíkos cipő biztosítja. Biztos lehet benne, hogy ez egy olyan cipellő, amelyben áttáncolja az egész éjszakát, a tangó ritmusában fogja ropni a táncot.

 

 

 

A napbarnított arcbőrhöz használjunk élénkítőt és enyhén csillogó arcpúdert. Válasszunk föld árnyalatú szemhéjpúdert és egészítsük ki hasonló tónusú ajakrúzzsal is. A szemünket hangsúlyozzuk ki szemhéjtussal és szempillaspirállal. A spanyol hölgyek általában a természetes szemöldököt részesítik előnyben, egészítse ki szemöldökceruzával és lágyan fésülje át.

 

Uraim, néha nem ártana, ha úgy kényeztethetnék a szakállukat és a hajukat, mint ahogy azt a spanyol férfiak teszik. A minőségi fodrász és szakállápoló kozmetikumok manapság az igazi férfiak mindennapi rutinjává válnak. :-)

 

Ezek a színes ruhák olyanok, mint a muleta a matador kezében, amely képes felhergelni a bikát. A ruha szabása optikailag megnyújtja a testalkatot, és ha még esetleg pár centiméter hiányozna a megálmodott „magassághoz”, akkor azt a platformos papuccsal kipótolhatja. A ruha-összeállítást az arany ékszerek, az óra és a gyönyörű kézitáska Jennifer Lopez kollekciójából.

A spanyol divat elnyerte tetszését? Ossza meg barátaival is!

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc