Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Kiárusítás akár -80 %
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

A nap sugarai napról napra gyakrabban előbukkannak és energiával töltenek fel bennünket. Már a ruhásszekrényünket tavaszi színekbe öltöztettük, de mi van a kiegészítőkkel? Megérkezett a tökéletes idő egy új napszemüveg vásárlására, amely tökéletesen kiegészíti megjelenésünket és megvédi a szemünket a káros UV-sugárzástól. Még akkor is, ha nem árt neked a napfény, és nem irritálja a szemed, a napszemüveg nélküli napozás károsíthatja a látásodat.

 

És mit jelent a két mágikus "UV" betű valójában? Ezek ultraibolya sugarakat jelentenek. Az UV sugárzást három részre lehet osztani - UVA, UVB és UVC. A legveszélyesebb az UVB, ezért védjük szemünket napszemüveggel, és kenjük be a bőrünket napvédő kozmetikumokkal. A szemüveg kiválasztásakor keresd azokat, amelyek legalább UV 400 jelzéssel vannak ellátva, mivelhogy blokkolja az UVA és az UVB sugárzás mintegy 99% -át.

 

Melyik szemüveget válasszuk, hogy a lehető legjobban megfeleljen az arcunk formájához?

 

 

Igaz az a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást, így van ez a jelenlegi helyzetben is. A kerek arcformához tökéletesen illik a négyzet alakú szemüveg, úgyn. wayfarer. A négyszögletes szemüveg optikailag meghosszabbítja és csinosítja az arcformát. Mire kell nagy figyelmet fordítani? Arra, hogy kerek formájú napszemüveg ezúttal nem jó választás, mivelhogy az arc alakja még ennél is rövidebb lenne.

 

Kíváncsi vagy, hogy melyik az az arcforma amelyhez szinte az összes szemüveg illik? Tádám, ez az ovális :-) Ha te is ilyen arcformával rendelkezel, akkor biztosan egyetértesz velünk, hogy az összes alakú és színű szemüveg illik neked. Nem kell kihagynod még extravagánsabb darabokat sem – mint például az úgyn. cat eyes stílusú keskeny szemüveget, amely biztosan elbűvöl sok járókelőt az utcán.

 

Még a négyzet alakú arcforma is vonzza az ellentéteket :-) Ilyen esetben egyértelmű választás a kör alakú úgyn. browline szemüveg, amelynek felső műanyag keret lemásolja a szemöldök alakját. Ez nem újdonság, már az 50-es években híres volt, és népszerűsége miatt nemrégiben visszatért a divatba. Szerintünk így van jól, te mit gondolsz :-) Megtalálható különböző színben, díszekkel és ornamensekkel kiegészítve.

 

A kevesebb néha több. Hagyjad, hogy az arcod szépsége kitűnjön, és válaszd inkább a gyengéd és kevésbé díszített kereteket. Egy nagyszerű tipp a már jól ismert női pilóta szemüveg. És honnan származik a neve? A szemüveget tényleg a pilóták viselték, a szemüket minden szögből meg kellett védeni a nap sugaraitól

Elnyerte a tetszésed a napszemüvegekről szóló inspirációnk? Oszd meg barátaiddal is :-)

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc