Elegance není nuda


Tornacipő, melegítőnadrág, hátizsák és baseball sapka. Így néz ki a világ legkényelmesebb outfit-je, és ha tehetnénk, néha akár színházba is így mennénk. De egy kis eleganciához néha nemcsak a környezet és a szokások miatt van szükség, hanem magunk miatt is. Néha jól esik elegáns hölgyként felöltözni. Összeállítottunk neked egy inspirációt, amelyben elegánsan öltözhetsz fel, és egyben megőrizheted punk lelkedet.

 

Fehér ing, derékban megköthető nadrág, alacsony cipő és márkás kézitáska. Irodába, megbeszélésekre, vizsgákra készült outfit. Szeretnél olyan hölgy lenni, aki tudja, mit visel és mi áll jól neki? Akkor ez az outfit lesz a megfelelő számodra. Azonban pusztán a „kabát” cseréje egy egészen más kategóriába sorolhatja az öltözéket.

 

A zakó tökéletes egy befolyásos személynek, aki éppen tárgyalásra készül üzlettársával, az eszményi megjelenéshez elég csak enyhén felhúzni a kabát ujját…Az ökobőrből készült dzseki és a feltűrt nadrágszár a rebel lelkű nőnek alkalmas, aki egy élményekkel teli délután előtt áll, és munka után nyakába veszi a várost.

Mini Emily EBO-2518
-76 %
Emily Westwood
Mini Emily EBO-2518
2024.07.17.-ig Önnél
Zsinór karkötő végtelen fekete/acél színnel
Troli
Zsinór karkötő végtelen fekete/acél színnel
2024.07.17.-ig Önnél
Minimalist nyitott gyűrű ezüstből AGG470
Ajándék
Beneto
Minimalist nyitott gyűrű ezüstből AGG470
2024.07.17.-ig Önnél

 

Igen, a mega nagy kézitáskák, amelyek úgy néznek ki, mintha egy hosszabb hétvégére csomagolnál munka helyett, meglehetősen a divatban vannak. Velük együtt az óriási övtáskákról sem feledkezzünk meg, amelyben kényelmesen elrejthetnél egy kisebb cocker spániel kutyust is. Ezzel a kiegészítővel biztosan nem fogsz eltévedni a tömegben, és ha netalán mégis, akkor is találsz benne egy kis harapnivalót és egy italt, akár több órára is.

Élvezzük a színeket a tónusokban, amint azt legújabb inspirációink is bizonyítja. Egy trend, amely nemcsak a stylistokat örökíti meg, hanem azokat is, akik nem akarnak azon gondolkodni, hogyan lehet harmonizálni az egyes ruhák színkombinációit. A monokróm alkotások trükkje az anyagok cseréjében rejlik, ne félj, és próbáld ki.

Csodálatos aranyozott ezüst karkötő cirkónium kövekkel  BR38Y
Ajándék
Brilio Silver
Csodálatos aranyozott ezüst karkötő cirkónium kövekkel BR38Y
2024.07.17.-ig Önnél
Fehér achát gyöngy karkötő lótuszvirággal és bojttal
Akár -27 %Kiárusítás
Troli
Fehér achát gyöngy karkötő lótuszvirággal és bojttal
2024.07.17.-ig Önnél

 

Klasszikus fekete-fehér nadrág és póló kombinációját a megszokottal ellentétben fordítsd meg. A fehér nadrág és a fekete felső egy ötletes outfit alapja, amelyet pillanatok alatt varázsolhatsz abszolút elegáns kreációvá vagy eredeti és játékos stílussá.

A pólót cseréld le csipkével díszített trikóra és a hosszúszárú nadrágot háromnegyedesre. Mindezt egészítsd ki egy kockás kabáttal. Nemcsak a kiszámíthatatlan tavaszi időben fogod értékelni, hanem akkor is, ha egy sikkes outfit-re vágysz. Ne felejts el mosolyogni, nem kerül semmibe, mégis jelentős hatással van a környezetre és a megjelenésre.

Női farmer ONLBLUSH Slim Fit
Akár -26 %KiárusításElőnyösAkciók kóddal
ONLY
Női farmer ONLBLUSH Slim Fit
2024.07.17.-ig Önnél
Aranyozott csavart acél gyűrű színtiszta cirkónium kővel  Gold
Akár -70 %Kiárusítás
Troli
Aranyozott csavart acél gyűrű színtiszta cirkónium kővel Gold
2024.07.17.-ig Önnél