Inspirace s Gabrielle Clement

A mostani inspiráció olyan, mint maga a tavasz. Vidám, játékos és mindenkinek szól, aki úgy akarja élni az életét, ahogy akarja és akivel akarja. Nincs diktálás, csak szerelem. Meríts ihletet válogatásunkból egy életörömmel teli tavaszhoz, és reménykedj egy szebb holnapban.

"Divatdiktálás, tavaszi trendek, mit vegyek fel, és éppen ellenkezőleg, mi a divat faux pas..." Nem forr még tőle a fejed? Bevalljuk, hogy nekünk jó néhány alkalommal igen… Szeretjük a szép dolgokat, esti buli helyett követjük a divathét trendjeit, bemutatóit, de jól tudjuk, hogy néha a divatvilág viszonylag könyörtelen tud lenni, és nem gondol azokra, akiknek nincs éppen tökéletes alakjuk.

Felejtsd el, és ne kösd le magad. Viselj, amit csak akarsz. Nincs kedved a trendi pasztell színekre? Akkor viselj feketét. Légy önmagad, ez soha nem megy ki a divatból. Ez egy időtlen irány, amely az év bármely szakában IN lesz…

Női farmer dzseki ONLTIA LIFE
-48 %Kiárusítás
ONLY
Női farmer dzseki ONLTIA LIFE
már holnapután Önnél

Nem szeretnénk azt állítani, hogy a divatrendek követése nem szükséges. Fontos, hogy úgy válassz ki minden ruhát, hogy kényelmesen viselhesd. A kézitáskától a parfümig. Az összes ruhát szeretettel, érzéseid szerint válaszd ki. És ha egyszerűen nem tudsz választani? Meríts ihletet például tőlünk.

Minden nő szereti azokat a ruhákat, amelyek a szabadság érzését adják, kényelmesek és semmiben nem akadályozzák. Ezt tartottuk szem előtt, amikor a tréningruha és a kultikus convers tornacipő variációját hoztuk létre. Ezzel egy stílusos monokróm outfit jött létre, amely továbbra is divatos, ugyanakkor tökéletesen kényelmesen viselhető.

Divatos rózsaszín aranyozott bokalánc Happy SHAC36
S`Agapõ
Divatos rózsaszín aranyozott bokalánc Happy SHAC36
már holnapután Önnél
Romantikus bronz acél gyűrű KRS-275
Akár -23 %Kiárusítás
Troli
Romantikus bronz acél gyűrű KRS-275
már holnapután Önnél

A farmerszoknyák visszatértek a divatba. A farmer újjászületését éli, így a klasszikus farmerdzsekiktől az ingekig, a ruháktól a mini- és maxiszoknyákig válogathatsz. Nem számít, milyen testalkatú vagy, vagy hány gyertyát fújsz el idén a tortán, a farmer mindenkinek illik.

A szivárvány összes színe inspirálhat a választásban. Szeretnéd feldobni ruhatáradat néhány színes darabbal? Akkor eljött a megfelelő idő. Annyi szín van mindenhol, hogy a szemeid káprázni fognak, és nem tudod melyik darabhoz válaszd hamarabb. Ha nem vagy ilyen rajongó, szerezz be például színes kiegészítőket. Viseld azt, amiben kényelmesen érzed majd magad…