Nyisd ki az ablakod és a ruhásszekrényed! A tél lassan elköszön, és az első napsugarak jelzik, amit minadnnyian érzünk... Itt a tavasz? Köszöntsd velünk a kedvelt évszak visszatértét és inspirálódj a következő hetek választékával.

Míg az első hideg napok beköszöntével intuitívan nyúlunk a sötétebb színek után, amelyek tudat alatt felmelegítenek, a tavasz ennek pont az ellenkezőjére ösztönöz. Minden évszak egy kicsit más, egy korábbi inspirációból merít, vagy arra reagál. A tervezők igyekeznek egyedivé tenni, valami újat kitalálni…

Az idei tavaszi trendek azon szürke hónapokra adott válasz, amelyeket a járványügyi intézkedések miatt bezárva, korlátozva és vígasztalhatatlan szituációkban töltöttünk. De most itt van, ragyogó, néha rikítóan színes. A tavasz nem fél a virágzástól. Szabadulj meg a gátlásaidtól, dobd le a feketét és öltözz színesen. A tulipánok, nárciszok vagy jácintok mintáját követve nyílj ki és merj virágozni Te is. Meríts ihletet a természet minden színéből.

Gyönyörű ezüst gyűrű cirkónium kövekkel GR044W
Akár -51 %Kiárusítás
Brilio Silver
Gyönyörű ezüst gyűrű cirkónium kövekkel GR044W
már holnapután Önnél
Acél karika fülbevaló kristállyal
Akciók kóddal
Troli
Acél karika fülbevaló kristállyal
már holnapután Önnél

A divatmágusok a következő szezonra jóváhagyott színpalettája néhányunk számára tán túl sok lehet. Persze az Emily Párizsban Lily Collinsénak ez bejön, de nem mindannyian vesszük fel nyugodt szívvel az év kék-lila „Veri Peri” színét, hozzá egy rikító narancssárga pénztárcát vagy egy mélyrózsaszín cipőt, hogy aztán indulhassunk a város forgatagába.

A trendi most a folklór vagy a hippi korszak ihlette minták, a rojtokkal kombinált csíkok. Ráadásul kellemes bónuszként egy ilyen mintás darab hatékonyan képes elterelni a figyelmet az alakod esetleges tökéletlenségeiről. A tavasz beköszöntével az egyberuhák visszatérése szinte kötelező. Dobd le a nadrágot, villantsd a lábad és nézd, ahogy a tél elmúlik.

Acél tricolor gyűrű KRS-247
Akár -24 %KiárusításAkciók kóddal
Troli
Acél tricolor gyűrű KRS-247
már holnapután Önnél

Amikor a tavaszi hordható trendekről beszélünk, nem szabad megfeledkeznünk az ingruháról sem, amely minden alakra passzol, elég a megfelelő szabást kiválasztani. És mi van a farmerruhákkal? Ha olyan ruhaimádó vagy mint Lucka, de a derék- vagy a harang alakú farmerek trendje neked nem mond semmit, értelmezd és hordd a farmert a magad módján.

Az így kapott outfit tökéletes, hihetetlenül kényelmes, ráadásul, ami a hétköznapi viseletet illeti, sétálni, moziba vagy randira is mehetsz benne. Úgy cseréld le a tornacipőt szandálra vagy balerinacipőre, a kézitáskát övtáskára, ahogy neked tetszik. Ne feledd, hogy az a trendy, amiben jól is érzed magad abban, amit viselsz.

Ezüst gyűrű kövekkel 198282CZ
Akár -22 %Kiárusítás
Pandora
Ezüst gyűrű kövekkel 198282CZ
már holnapután Önnél
Sportos gyöngy karkötő kék  JL0342
JwL Luxury Pearls
Sportos gyöngy karkötő kék JL0342
már holnapután Önnél