A sapkák már rég nem csak a gyermekeinknek szánt kiegészítők közé tartoznak. Az elmúlt évek divat trendei elsősorban a komfortosságra összpontosítottak, és ennek a feltételnek a sapkák feltétlenül megfelelnek.A klasszikus pom-ponos sapkát helyettesítheted egy prémes kalappal, vagy egy szokványos sapkát divatos színűre, illetve kövekkel és gyöngyökkel díszített változatra cserélheted. Minden esetben tökéletesen kiegészíti a megjelenésed. Meglátod, hogy milyen gyorsan hozzászoksz a fejfedő viseletre.

 

 

 

A hidegben a férfiaknak is szükségük van a fejfedőre. Hasonlóképpen, mint a hölgyeknél, a férfiaknál is kettős funkciója van: melegen tart ugyanakkor stílusossá teszi a megjelenést. Kutassad át a párod ruhatárát, nézd meg, hogy van-e egyáltalán sapkája. És ha rálesz egy múltszázadbeli darabra, azt tedd a kerti munkaruhája közé. A sapkák és a sál szett egy remek választás a karácsonyi ajándékozáshoz. Biztos lehetsz benne, hogy a zimankós napokon viselni fogja.

 

 

 

A kalapok és a svájcisapkák újra divatba jöttek, te is próbáld ki őket :-) Úgy érzed, hogy egyik sem illik hozzád? Ez biztosan nem így van, csak meg kell találnod a megfelelő szabást és színt, és meglátod milyen jól is áll. És mi a helyzet a fejpántokkal? Ezek az elmúlt évek legkedveltebb kiegészítői. Sportos vagy elegáns változat közül is választhatsz. Az elegáns darabok gyönyörű hímzések és gyöngyök díszítik. Semmi kétség, számos előnyük van, pl. nem kócolja össze a frizurát és lófarokhoz is viheted ;-)

 

 

A sapkás inspiráción elnyerte tetszésed? Oszd meg a barátaiddal, hogy ők is meleg és egyben divatos kiegészítőkre tegyenek szert.