Megérkezett a tavasz teljes szépségben. A tavaszt, mint a többi évszakot is, új cipők vásárlásával indítjuk - valakinek kellemes vásárlási őrületet jelent, másoknak szenvedést. Akármelyik csoportba is tartozol, az új inspirációnkban sok tippet találsz a kényelmes, de stílusos cipőkről.

 

A "Converse" és a "Vans" az egyik legkeresettebb utcai cipő márkái közé tartozik. Talán a te cipőtartódban is rejtőzik egy pár ilyen divatos lábbeli. De mi lenne, ha ebben a szezonban lecserélnéd az unalmas fehér Converse cipőt egy bordó, fekete vagy sárga Vans cipőre? :-)

Sportcipő Red
-33 %Kiárusítás
Converse
Sportcipő Red
már holnapután Önnél

 

A félcipő kiváló alternatíva, ha kényelmes, de elegáns cipőt keresel. Mi kipróbáltuk, hogy akár egész napos viselet után sem sérti fel a lábakat és kényelmes viseletet biztosít ;-)

 

Különböző hosszúságú nadrágokhoz, de szoknyákhoz is illik. És miért tartozik a kedvencek közzé? Mert tavasztól őszig viselhető.

 

 

Egyike vagy azoknak a nőknek, akik szívesen viselnek még a hétköznapokban is magassarkú cipőt? Akkor biztosan egyetértesz velünk, hogy mindennél fontosabb a kényelem és a tökéletes megjelenés. Most elárulunk neked egy titkot, a Tamaris magassarkú cipők mindezt képviselik, tekints meg te is őket.

 

Unalmasnak tűnnek az egyszerű sportcipők? A stílusos sportcipők nemcsak a kényelemre, hanem a legújabb divat trendekre is gondolnak. Nagyszerűen illik farmer nadrághoz, ruhához és szoknyához egyaránt. Néhány évvel ezelőtt erről a merész divat stílusról szó sem lehetett, de most ez az egyik legnépszerűbb kombináció tavasszal és nyáron. Próbáld ki te is, meglátod, hogy azonnal beleszeretsz ebbe a stílusos kombinációba. :-)

 

 

Kényelmes és sokoldalú. Ilyennek kell lennie az új tavaszi cipőknek a férfiak számára. A farmert hamarosan rövidnadrág váltja fel, és mivel a férfiak is ugyanolyan szenvedéllyel gyűjtik a cipőket, ezért választáskor ügyelj arra, hogy rövidnadrághoz és hosszú nadrághoz is tudjad viselni. A minőségnek egyértelműen helyettesítenie kell a mennyiséget (kivitelezés, kényelmes talpbetét, légáteresztés). Fogadj a kedvenc márkáidra.

 

A meleg napokon nem hagynak cserben a légáteresztő Geox márkás cipők. Az egyedülálló rendszernek köszönhetően megakadályozza a láb izzadását és a nem kívánt kellemetlen szagok kialakulását. Ezért garantált, hogy hosszú viselet után sem fog kínos meglepetés érni :-)

Elnyerte a tetszésed a tavaszi cipőkről szóló inspirációnk? Osztd meg barátaiddal is.