Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

 

Már itt van a kanyarban.

A karácsony feltartóztathatatlanul közeleg, így több olyan smink megjelenést hoztunk nektek, amelyek a Szentestét és a Szilvesztert még inkább beragyogja.

 

Ha a vacsorához Szenteste a leggyorsabban kell elkészülnöd, akkor a pontyszeletek rántása és az asztal megterítése között válaszd a klasszikus egyszerűséget. A szlogen: "Hangsúlyozd ki a pozitívumokat és fedd el a hiányokat". A Dermacol termékeivel egységes és ragyogó bőrt érhetsz el. A szemed kifestésénél finoman húzd ki a szemsarkot, a szemhéjra pedig rakj egy kis szemhéjfényes szemhéjfestéket, így tekinteted igazán vonzó lehet.

 

Ajkaidra vigyél fel egy kis rúzst, amely kitart és kibírja legalább az első két fogást, anélkül, hogy lejönne. Ilyen esetekre nekünk a Dermacol 16 H Lip Colour vált be.

 

TIPPÜNK: A természetes színű, kissé csillámos szemhéjfestéket probléma nélkül használhatod világosítóként is és felviheted az arccsontra, valamint az arc további kiálló részeire.

Ha egy picivel több időd van, cseréld le a nude rúzst a klasszikus pirosra és a belső szemzugba vigyél egy leheletnyi arany csillámot. Ez a két egyszerű lépés egy egész más szintre emelik a karácsonyi sminkedet és nem visz el sok időt. :-)

 

Bárhogyan is alakuljon a Szilveszter, mindenképp glancba kell vágjuk magunkat (még akkor is, ha csak a tévé előtt, a kanapén töltjük az időt). Az éj, amikor elbúcsúzunk az óévtől és köszöntjük az újévet mindig fényekkel teli. Merj ihletet a csillagszórókról vagy a színes tűzijátékról. Szemhéjadat csillámfátyolba burkolhatod. Ha pedig merész szeretnél lenni, akkor megpróbálhatod a csillámport felvinni az orcádra is. Szemből szinte nem fog látszani, de amint fény kerül rá, kevés dolog van, ami ennyire kápráztatóan ragyog.

 

Sminkedet pedig egy pár műszempillával is megkoronázhatod. A Kiss többféle modellt kínál: a legtermészetesebbektől a legdrámaiabbakig, így mindenki megtalálja a neki tetszőt.