Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

5 tipp a tökéletes Valentin-napi megjelenéshez

Amikor elkezdtük készíteni ezt a Valentin-napi inspirációt, azt mondtuk, hogy a legszebb dologra fogunk összpontosítani, amellyel örömet okozhat kedvesének és saját magának is... Arra a következtetésre jutottunk, hogy az lesz a legjobb, ha önmaga lesz, nőies és szexi. Legyen forró és érzéki, így biztosan ellenállhatatlan hatást ér el… :-)  Más szóval, Ön lesz a legszebb ajándék, amelyet ezen az estén kaphat a kedvese.

 

1. Csábító ruha

Válasszon egy olyan ruhát, amelyben még soha nem látta kedvese. Egy olyan divatos darabot, amelyben kényelmesen és egyaránt csábítóan fogja érezni magát. A ruhának tökéletesen kell illeszkednie alkatához. A kényelmetlen ruha előbb vagy utóbb, szorítani kezd, aminek a szorításától feszültté válhat, ez el is ronthatja a romantikus hangulatot.

 

2. Ellenállhatatlan fehérnemű

Hangoljon rá egy romantikus éjszakára, nincs más dolga, mint kiválasztani egy ellenállhatatlan fehérneműt. Talán ez az utolsó fontos darab, ami  nem hiányozhat a tökéletes, romantikus éjszakához. Engedje szabadra a fantáziáját,  válasszon olyan fehérneműt, amelytől eláll  kedvese lélegzete. Biztonság kedvéért ismételje el az elsősegélynyújtás fő elveit…

3. Kifinomult kiegészítők​​​​​​​ 

Nagyszerűek lesznek a minimalista kiegészítők. Ma este nem a karóra és a feltűnő fülbevaló lesz a középpontban. Feltétlenül ne felejtkezzen meg a kifinomult kiegészítőkről. A részletek nagyon fontosak, és az ékszerekre ez duplán igaz. ​​​​​​​

4. Szexi smink

Fordítson nagyobb figyelmet a szempilla és az ajkak kihangsúlyozására. Az arc többi területe a smink legyen diszkrét. A mély pillantású szempár, a dús fekete szempillákkal megbabonáz, az ajkak pedig csókra csábítanak. A körmökről se feledkezzen meg. Mikor viseljen vörösre festett körmöket, ha nem Valentin napon?

5. Atmoszféra ​​​​​​​

Romantikus vacsora és varázslatos éjszaka. Egy finom vacsora után a kedvenc éteremben nem is hiányozhat más, mint egy pár gyertya a nappali közepén, mégpedig a romantikus hangulat fokozására. Ez attól függ, hogy a partnere mit szeret a legjobban. Ha szereti a szokatlan helyeket, akkor próbáljon keresni a környéken egy nem hagyományos helyet. Ügyeljen a részletekre, nehogy kedvese rájöjjön mit tervez.

Tökéletes az utolsó részletekig

 

A csipkés fehérnemű határozottan szexi, és kétségtelenül ez lesz a hab a tortán Valentin napkor. Amennyiben egy romantikus wellness hétvégére készül kedvesével,  vagy csak egy kényelmes otthoni hangulatra vágyik, akkor a csábító csipke nem a legmegfelelőbb darab. Inkább válasszon egy tökéletes pizsamát. Kényelmes, és a kifinomult vágásnak és a kiválasztott anyagnak köszönhetően nagyon szexi.

Ui. Ne várja ezt a dátumot, hanem csináljon egyéni Valentin-napot, amikor csak akar. Minél gyakrabban, annál jobb :-)

Gyönyörű Valentin-napot

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc