Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Kiárusítás akár -80 %
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

 

 

Augusztus vége felé már az üzletek polcai tele vannak füzetekkel és írószerekkel, ez csak egy dolgot jelent. A gyerekek (és felnőttek) közel állnak a nyári vakáció végéhez, tehát nem marad más, mint hogy felkészüljenek az iskolakezdésre. Új inspirációnkban kényelmes ruhákat mutatunk be a számodra, amelyek kellemesebbé varázsolják a munkába és az iskola padba való visszatérést.

 

 

Vannak olyan népszerű kiegészítők, amelyeket még a legújabb divat trendek sem helyettesíthetnek. Kényelmes sportfelső, farmer nadrág és tornacipő az örök klasszikus. Van egy tippünk a számodra. Ha szeretnél örömet szerezni a tini gyermeked számára, akkor vásárolj neki egy stílusos smartwach karórát, amelynek köszönhetően áttekintést kap minden lépéséről..

 

És most a legfontosabb dolog - hátizsákok az iskolába. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Az iskolai hátizsák kiválasztásakor szem előtt kell tartani, hogy szinte minden hétköznap viseljük júniusig. Tehát válassz egy olyan mintázatú kiegészítőt, amelyet nem unsz meg egy pár hét alatt. A rekeszek és zsebek ötletes elrendezése garantálja a ceruzák és füzetek közötti rendet. Néhány hátizsák fő jellemzője egy laptoptartó rekesz is.

A nyári vakáció lassan véget ér, és mi visszakerülünk a normál hétköznapokba. Nem kell szomorkodnunk a nyár végétől, mert még előttünk áll az őszutó, azaz a gyönyörű indián nyár. Továbbra is eljátszhatunk a divattal, ruházat rétegezésével és kombinálásával.

 

A szoknyák és ruhát fontos helyet kapnak a szekrényünkben. Elég egy midi hosszúságú szoknyát, ruhát kiegészíteni egy pulóverrel, vagy farmer dzsekivel és a végeredmény csodálatos lesz.

A férfiaknak is gondoljanak a megfelelő kiegészítők kiválasztására. Vess ihletet a Bugatti termékeiről, amelyek a minőség, a luxus és a presztízs szinonimái. A portfóliójukban kényelmes cipőket (hölgyeknek és uraknak) és sok divatos kiegészítőt találsz – mégpedig pénztárcát, férfi táskát és esernyőket is.

Elnyerte a tetszésed az inspirációnk. Oszd meg barátaiddal is.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc