Karórák Wotchi
Hodinky Wotchi

Élsz-halsz a technikai újdonságokért vagy a szofisztikált divatkiegészítőkért? Lépj be az okosórák világába és inspirálódj a Wotchi modelljeivel. A márka portfóliójában töménytelen mennyiségű, nagyszerű áron lévő okosórát találsz, amelyek trendi dizájnukkal és hasznos funkcióikkal bizonyára felkeltik figyelmedet. Megtalálják a nekik tetszőt nem csak a sportolók, hanem azok is, akik szeretnek rendet tartani az aktivitásaikban. 

 

Szökőkutas okosóránk ugyan nincs, de barométerrel, iránytűvel vagy ugrásmérővel rendelkező igen. De ne félj, ha szédülsz, a magasból az okosóra valószínűleg nem fog ledobni. Csak Rajtad múlik, hogy melyik funkcióját használod ki. Lépésszámláló, fizikai aktivitásmérő, szívverés mérő, alvásmonitor vagy üzenet küldése a mobilodra, ezek már valamennyi modellnél alapvetők.

Hodinky Wotchi
Hodinky Wotchi
Smartwatch W02P - Pink
-39 %
Wotchi
Smartwatch W02P - Pink
2024.06.26.-ig Önnél

Azok az idők, amikor az okosórák szilikonszíjjal készültek csak fehér vagy fekete színben, már rég elmúltak. A megfelelő darabot megtalálhatják az arany, az ezüst, sőt a drágakövek kedvelői is. Ha olyan elegánsabb modellt keresel, amellyel a formálisabb outfitedet egészítheted ki, jó választás a milánói szíjas verzió.

 

Az olaszországi Milánó a divat és a stílus Mekkája, így nem csoda, hogy ezen elegáns szíjak gyökerei is ide vezetnek. Nagyszerűek főleg abban, hogy tökéletesen alkalmazkodnak a csuklódhoz, mégpedig úgy, hogy komfortosan érezd magad benne. 

Hodinky Wotchi
Hodinky Wotchi
Hodinky Wotchi
Hodinky Wotchi

A klasszikus karóra zavar a karodon vagy nem érzed úgy, hogy a te stílusod lenne? A fitnesz karkötőt észre se fogod venni. Amilyen picik, olyan ügyesek, méghozzá nagyszerű áron. Majdnem annyit tudnak, mint egy klasszikus okosóra. Lépést számlálnak, szívverést mérnek, figyelik az alvásodat vagy a mobilodra küldött telefonokat jelenítik meg. Főleg mostanában fogod nagyra értékelni, hogy egyes modellek lázmérő funkcióval is rendelkeznek.

 

Olyan kisiskolásokat is meg tudsz velük örvendeztetni, akik okosórát szeretnének. A digitális időt egyszerűbbet le tudják olvasni, mint az analóg órákat, ráadásul a mindenféle okos, de biztonságos funkcióval jól elszórakozhatnak. És amikor már mindenki kiszórakozta magát, versenyezhettek, hogy ki a legaktívabb sportoló a héten. :-)

Fitnesz karkötő W10B
Előnyös
Wotchi
Fitnesz karkötő W10B
2024.06.26.-ig Önnél
Fitness karkötő W13P
Előnyös
Wotchi
Fitness karkötő W13P
2024.06.26.-ig Önnél
Hodinky Wotchi
Karórák Wotchi