Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Dermacol Happy Week: -20 – 50 % & ajándék
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

PROTREK PRW-60-2AER

Márka: Casio Kód: hCA2945

Leírás

Casio ProTrek kültéri órák ideálisak minden adrenalin szerelmeseinek. Megkülönböztető lunettájával és gyantapántjával koronázott házuk első pillantásra a kékre néz, és ez a modell valóban diszkrét darab. Határozottan beleszeret napelemes töltés, amelynek köszönhetően nem kell foglalkozni a elemcsere - csak elég gyakran, hogy ki a csuklóját nappal. Az akkumulátor állapota tájékoztat, hogy ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi állapotát. Víz szerelmesei értékelni fogják a vízállóság 100 méter, amelynek köszönhetően nem veszik le az óráját, még úszás közben. De a legnagyobb előnye mindenképpen egy digitális kijelző, mely számtalan funkciók, amelyek segítségével a mindennapi életben és a szántóföldön. Keresse meg kalandját ezzel a felbecsülhetetlen csuklótársával.

Jellemzők:

Ez az óra "Triple Sensor" technológiával rendelkezik
. Rendkívül kicsi, háromrétegű érzékelő, amely képes mérni a kültéri hőmérsékletet (hőmérő), a légnyomást (barométer), valamint a bíboros pontok meghatározására (digitális iránytű)..

Ez az érzékelő már a harmadik verziója, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 95% -kal vékonyabb és 90% -kal kevesebb energiát fogyaszt, mint elődje.

 • Stopper: időmérés 1/100 s pontossággal és maximális futási idő 100 óra.
 • Visszaszámláló: egy másodperccel visszaszámlálható, legfeljebb 24 órára állítható

. A beállított idő kiadott az óra hangjelzést ad.

 • Iránytű: szükséges kiegészítője minden kalandor. Hála neki, megtudja, melyik irányba megy.
 • Barométer: a légnyomás, lehetséges megjósolni, hogy mi az időjárás lesz.
 • Hőmérő: a -10 és + 60 ° C - a mérési pontosság szükséges nézni ki, és tegye az asztalra, például.
 • A funkció a napfelkelte és a naplemente: a pontos időt a napkelte és a napnyugta karóra szett alapján szélességi és hosszúsági helyet, ahol jelenleg.
 • Világidő: Ez a funkció értesíti az időt a világ. Minden időzóna képviseli egy adott városban (Tokió, New York, ...).
 • Riasztás: napi ébresztés, amely figyelmezteti Önt minden nap ugyanabban az időben, hogy állítsa. Egy beállíthatja öt riasztást.
 • Az órajel: óránkénti hangjelzés hallható.
 • Riasztás a szundi funkció: riasztás után néhány percig, amíg teljesen le.
 • Csendes üzemmód: egyetlen gombnyomásra be- vagy kikapcsolja az összes hangot. Ideális mozi vagy színház gyakori látogatói számára.

 

 

Angol nyelvű utasítások ITT.

Paraméterek

Származási ország
Japán karóra
Méret
nagy (szélesség 4 - 5,49 cm)
kronográf
1 kronográf
Garancia
2 év
Gép típus
Napenergia - kvarc
Tok
műanyag - acél
Szíj
műanyag
Szíj színe
kék
Üveg
ásványi
Vízállóság
10 ATM/10 BAR
Hmotnost
69
Méret
47,2 x 50,5 x 13,3 mm

Funkciók

Egyéb
akkumulátor állapotának ellenőrzése - iránytű - 12/24 órás idő mód - barométer - lázmérő - rádióvezérelt - magasságmérő - világidő - kettős idő
Lumineszcens
mutatók és indexek
Stopper
1/100 másodperces pontossággal, max. 24 óra
Időzítő
1x
Alarm száma
5x

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Casio

Japán karóra Casio az iparág tényleges koncepció. Brand hozza minőségű termékek nagyon diverzifikált. Döntetlen a saját hagyománya, mint a piaci számok csaknem 60 éve. Az elején voltak számológépek, ma a márka Casio közé tartozik a felső világ óraipar.

Több

Japán karóra Casio az iparág tényleges koncepció. Brand hozza minőségű termékek nagyon diverzifikált. Döntetlen a saját hagyománya, mint a piaci számok csaknem 60 éve. Az elején voltak számológépek, ma a márka Casio közé tartozik a felső világ óraipar.

Casio
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc