Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

COVID - 19 aktuális információk és gyakran feltett kérdések
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Divine LC202

Márka: JVD Kód: hJV157

Leírás

Egy kedves gyűjteménye órák márkák JVD Lacerta´ll szeretet a szelíd és tiszta design. Az acél tok kövekkel van felszerelve, amelyek az órát csillogják. A Ronda 775 precíziós óra gondoskodik az óráról. A minőségi zafírkristály megvédi a számlapot a karcolásoktól. Az órát úgy vágják le, hogy acél bicolor verzióvá válik, amelyet szintén díszít. Kap egy kiegészítőt, amely elbűvölővé teszi.

Paraméterek

kronográf
kronográf nélkül
Méret
közepes (szélesség 2,5 - 3,99 cm)
Garancia
2 év
Gép típus
Kvarc-akkumulátor
Gép modell
Ronda 775
Tok
aranyozott - acél - PVD bevonattal
Szíj
acél - részben aranyozott - részben PVD bevonattal
Szíj színe
kétszínű
Üveg
zafír
Vízállóság
3 ATM/3 BAR
Felszerelés
cirkóniával
Méret
36 x 40 mm

Funkciók

Adatmutató
dátum mutató

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: JVD

A JVD márka (Jasněna Vláhová Design) 1994-ben alakult Nové Město nad Metujíban. A JVD az órák teljes skáláját kínálja, kiemelve a feldolgozás minőségét és az eredeti dizájnt.

A legismertebbek közé tartozik a JVD Kids, ahol igazán érdekel a design. A cél az, hogy a gyerekek szórakoztató módon szórakozzanak, és az órát olvashatóvá tegyék.
A másik gyöngy minden bizonnyal a JVD Seaplane termékcsalád, amely rendkívül tartós figyelemmel kíséri, hogy semmi sem sérül meg.
Érdemes megemlíteni a JVD Architect sorozatát is . A JVD kiterjedt faliórák és riasztók gyűjteménye is. 2012-ben létrehozták a francia vidék által szabadon inspirált órák és ébresztőórák sorozatát, a kakas jellegzetes vázlata és a JVD À La Campagne megnevezése .

A JVD márka folyamatosan növekszik, és számos polcon és a Cseh Köztársaságon kívül is megtalálható.

JVD
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc