Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

COVID - 19 aktuális információk és gyakran feltett kérdések
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Finette ME010161

Márka: Oui Me Kód: hOU037

Leírás

Biztosan órát vagy elegáns karkötőt helyez a csuklójára? Fogadjon mindkettő Oui & Me francia órájára . Hosszú, négyzet alakú rozsdamentes acél tokjuk egy stílusos egységet képez milánói ütéssel, amely tökéletesen illeszkedik a kezének kerületéhez. Az ezüst számlap apró kezekkel díszített virágmotívummal ragadja meg a szemét. Élvezze ruházatát egy vonzó kiegészítővel.

Paraméterek

kronográf
kronográf nélkül
Méret
kicsi (szélesség 2,49 cm-ig)
Szíj szélessége
20 mm
Garancia
2 év
Gép típus
Kvarc-akkumulátor
Tok
acél
Szíj
acél - Milánó tolóerő
Szíj színe
ezüst
Üveg
ásványi
Vízállóság
3 ATM/3 BAR
Méret
20 x 39 mm

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Oui Me

Az Oui & Me egy olyan márka, amelyet két francia lány találkozása hozott létre: Stéphanie, szerető anya és instagrammer, valamint Jessica grafikus.

Oui Me
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc