Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

21315-01

Márka: Royal London Kód: hRL706

Leírás

Bármit is visel, a Royal London órák mindig finomítani fogják ruháját. Ezüst számlapjuk a klasszikus megjelenésre támaszkodik - finom kezekkel és indexekkel, valamint egy 6-helyzetű dátumbélyeggel díszítve. A csuklót fekete bőr krokodil heveder rögzíti. Kényeztesse magát egy kiegészítővel, amely nem fárad el.

Paraméterek

Méret
közepes (szélesség 2,5 - 3,99 cm)
kronográf
kronográf nélkül
Garancia
2 év
Gép típus
Kvarc-akkumulátor
Tok
acél
Szíj
valódi bőr
Szíj színe
fekete
Üveg
ásványi
Vízállóság
3 ATM/3 BAR
Méret
32 x 36 x 10 mm

Funkciók

Adatmutató
dátum mutató
Márka: Royal London

Condor Group Company Ltd.-ben alakult Észak-Londonban 1939-ben a világ elöntötték a hihetetlen mennyiségű órák egy óriási a verseny tét Gyártó elegáns modellek és retro stílusban. Minden jó minőségű burkolat és a világ népi mozgalmak Citizen Miyota. Royal London , mint egy márkanév alatt eladni az óráját, a neve idézi a stílus nevét nagyon szuggesztív. Különben is, mi mást lehet képzelni e cím alatt, mint a hagyomány az arisztokrácia és a megfelelő adag kivitelezés.

Royal London