Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Testápoló gránátalma és shea vaj illattal Romantic Vintage (Body Lotion) 200 ml

Márka: Accentra
A gránátalma és a shea vaj illatú készlet gondoskodik a bőréről. Biztosítja a szükséges hidratáltságot és kellemesen puha bőrt eredményez. Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék… Leírás és paraméterek

Leírás

A gránátalma és a shea vaj illatú készlet gondoskodik a bőréről. Biztosítja a szükséges hidratáltságot és kellemesen puha bőrt eredményez. Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával ragad, aki kedveli a kozmetikumokat. Az illata ellenállhatatlan. Nemcsak, hogy mennyei illata van, de szép ajándék is.

Tulajdonságok:

  • ápolja a bőrt,
  • hidratál és regenerál,
  • táplálja a bőrt,
  • puha és sima tapintású bőrt eredményez,
  • kellemes illatú.

Vigye fel a bőrre és hagyja felszívódni.

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc