Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Szeretettel - illatviasz

Márka: Albi
Damaszkusz rózsa és arab jázmin. A damaszkuszi rózsa illata érzékeit egy aroma-vándorútra viszi el messzi tájakra. A Heart & Home prémium háztartási illatviaszai kellemesen illatoznak és… Leírás és paraméterek

Leírás

Damaszkusz rózsa és arab jázmin. A damaszkuszi rózsa illata érzékeit egy aroma-vándorútra viszi el messzi tájakra.

A Heart & Home prémium háztartási illatviaszai kellemesen illatoznak és felragyogtatják otthonát. Természetes szójaviasz keverékéből készültek, így környezetbarát megoldást kínálnak. Lazítson azzal az érzéssel, hogy Ön is hozzájárult a természet épen maradásához!

Helyezze az illatviaszt az aromalámpa tálkájába, a nem aromás teamécsest az alsó részbe és gyújtsa meg azt. Az illatviasz megolvad és elkezd illatozni. A viasz kicserélésekor hagyja az aromalámpát kihűlni és a viaszt teljesen megszilárdulni. Ez után a aromalámpát kissé melegítse fel és a viasz magától kicsúszik belőle. A természetes szójaviasz vizuális jellege és karaktere változhat (pl. a szoba hőmérsékletétől függően). Ezen változások nem befolyásolják az égést és az illat a helyiségben való terjedését.

Az illatlámpa nem része a viaszokat tartalmazó csomagolásnak!

A termék a következő csoportokban található meg

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc