Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Aloe 99% (Soothing Gel)

Márka: Holika Holika
Az aloe 99% -os nyugtató gél az arcra, a testre és a hajra egy multifunkcionális termék, amely növényi kivonatokat tartalmaz: aloe juice, Centella Asia tica kivonat, bambusz levél kivonat és uborka… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az aloe 99% -os nyugtató gél az arcra, a testre és a hajra egy multifunkcionális termék, amely növényi kivonatokat tartalmaz: aloe juice, Centella Asia tica kivonat, bambusz levél kivonat és uborka kivonat. Használható test-, arc- és hajápoláshoz - hidratáló, hűtő és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik a bőrön, és mélyen hidratálja. Nem tartalmaz parabéneket, műfestékeket és állati eredetű összetevőket. Különösen alkalmas égő bőrre napozás után, rovarok harapása után, kozmetikai eljárások után.

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc