Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Light Blue Eau Intense - EDP

Márka: Dolce & Gabbana
Light Blue Eau Intense - egy illat a  Dolce & Gabbana  márkától. Az illat intenzitása a citrusfélék helyet  a virágos jegyekre öszpontosít, így tökéletes választás olyan hölgyeknek, akik szeretik… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Light Blue Eau Intense - egy illat a Dolce & Gabbana márkától. Az illat intenzitása a citrusfélék helyet a virágos jegyekre öszpontosít, így tökéletes választás olyan hölgyeknek, akik szeretik a körömvirág és a jázmin illatát. Friisítő illatjegyeit a citrom és a Granny Smith alma szolgáltatja. Az alapjegyek, a borostyán és a pézsma, pedig mindezt harmóniába hozzák.

Ezt az illatot Olivier Cresp alkotta meg és 2017-ben mutatta be a nagyközönségnek.

Engedje, hogy e varázslatos női illat egyedisége magával ragadja.

Összetétel

fej

citrom, alma

szív

körömvirág, jázmin

Alapillat

borostyán, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc